You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Alamak..!!!! Makin Membulat Muka Ini

17,442,699 total views, 1,910 views today

WordLess Wednesday : Alamak..!!!! Makin Membulat Muka Ini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “WordLess Wednesday : Alamak..!!!! Makin Membulat Muka Ini

    1. Jangan bahan lebih-lebih nanti terkena pada body sendiri, baru tahu.

      Tengok gambar kamu pun dah nampak kebulatan kamu… Makin comel..

      Hope tak terlalu comel sangat masa nak sanding ek he..23x

    1. aah,hehe..erm, xpenah nmpak pon bro..tunang bro pon syu xpenah trserempak lg..lgpon bru balik sni smlm..mggu nie study wk..mmg x g wad lsgsung la..hee

  1. Lepas kahwin confirm ada “saham dalam perut” yang nampak seakan-akan mengandung beberapa bulan… hehehe..

    Tapi takper.. Itu tandanya bahagia.. Ada orang tolong jaga makan dan minum kita..

Leave a Reply

Top