You are here
Home > Ucapan > Ustaz Azhar Idrus Hadiri Majlis Perkahwinan Sahabat

17,423,187 total views, 5,008 views today

Ustaz Azhar Idrus Hadiri Majlis Perkahwinan Sahabat

Bertuah rasanya,

Jika Ustaz Azhar Idrus dapat menghadiri majlis perkahwinan kita.

Itu yang terjadi pada sahabat bro iaitu Syahirul pemilik Syahirul.com yang baru mengakhiri zaman bujangnya baru-baru ini.

Dan pada majlis perkahwinannya turut dihadiri oleh penceramah agama yang terkenal iaitu Ustaz Azhar Idrus.

Malangnya bro tidak dapat nak hadirkan diri di majlis beliau atas sebab-sebab yang tidak dapat bro elakkan.

Tahniah bro ucapkan kepada saudara Syahirul dan pasangan semoga berkekalan keanak cucu. Moga masjid yang dibina berdiri teguh.

Bicara Bro : Terima kasih bro ucapkan kepada saudara Syahirul  kerana sudi menjemput bro untuk datang ke majlis perkahwinan beliau.

Rasanya dah lama kita tak berjumpa.

Kami berkenalan sejak tahun 2007. Sejuk tengok keadaan dia sekarang ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Ustaz Azhar Idrus Hadiri Majlis Perkahwinan Sahabat

  1. tahniah syahirul. first time jumpak dia time bukak puasa blogger dekat satay kajang tahun 2010 kot. waktu tu dress up biasa jer, dgn dslr, tak tahu pun yg blog dia pasal agama.

    1. Oh time tue baru 1st time jumpa dia ek.

      Ada nur yang datang pada dia lepas apa yang terjadi pada dia. Selepas itu banyak yang berubah.

      Dan kebanyakannya berubah menjadi yang lebih baik

  2. Insya Allah.. Kalau tak ada sebarang urusan tentu Ustaz Azhar Idrus sudi menghadiri majlis perkahwinan Bro nanti..

    Saya di sini hanya mampu mendoakannya.. 😉

Leave a Reply

Top