You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Terima Kasih Kerana Mengembirakan Hati Kedua Ibubapaku

17,423,328 total views, 5,149 views today

Terima Kasih Kerana Mengembirakan Hati Kedua Ibubapaku

Semalam, saja belek-belek gambar yang ada sewaktu raya tempoh hari. Sekali ternampak gambar ini.

Sejuk je bila tengok gambar ini.

Bila melihat ayah tersenyum tengok gelagat bakal menantunya.

Mak pula menangis gembira dengan kehadiran bakal menantunya di pagi Syawal.

Terima kasih awak, kerana awak bukan sahaja mengembirakan hati saya, bahkan hati kedua ibubapa saya.

Moga dengan lafaz akad nanti, awak rasmi menjadi tanggungjawabku dunia akhirat dan ahli keluargaku.

– Amin –

Bicara Bro : Hampir menitiskan air mata ketika bro ucapkan benda ini difacebook. Bro tulis apa yang bro rasa.

Tak sangka like yang diterima memberansangkan. Harap anda juga sudi mendoakan kebahagiaan kepada bro. Tinggal 1 bulan 28 hari sahaja lagi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Terima Kasih Kerana Mengembirakan Hati Kedua Ibubapaku

    1. Tak juga….

      Kenal tahun 2009, 1st time jumpa tahun 2010 masa dia dtg tgk bro tournament bowling.

      Jatuh hati masa pertama kali keluar berdua di Alamanda waktu Ben buat gathering sekali dengan bro

    1. hurmmm.. tak dpt dtglah nampaknya sbb masa tu dah dekat nak bersalin!

      apa2 pun akak doakan bro dan iera selamat semuanya!

Leave a Reply

Top