You are here
Home > Bersama BroFramestone > Open House Sebagai Orang Bujang

17,431,801 total views, 5,645 views today

Open House Sebagai Orang Bujang

Akhirnya..

Ini merupakan open house terakhir dimana kami dapat berkumpul ramai-ramai sebagai orang bujang.

Hujung tahun ini, ramai diantara mereka akan berumah tangga.

Itupun ramai yang tiada, rindu nak kumpul reramai sambil bersembang puas-puas. Harap time macam ini baru dapat berkumpul reramai kan.

Dan ini merupakan tahun ketiga.

  • Husna Lalink
  • Mek Risaliza (wei bro dah lupa nama sebenar kau)
  • Anna Nurjannah
  • Ella
  • Sabrina
  • Siti Qumairah (mana pergi janji-janji mu)

Bro kenal mereka semua ini dari pembaca blog bro, Husna Lalink yang kerap melawat blog bro satu ketika dulu. Lama tue…!!!

Dari situ bro kenal korang, korang, korang dan korang bermula dari laman blog ke facebook akhirnya berjumpa. Bila berjumpa pula, masing-masing ada hubung kait pula dengan bro.

Apa-apa pun thank sesangat sebab masih ingat dekat bro dan tak segan silu bersembang dengan bro. Walaupun tiada kaitan dengan dunia blog.

Rasanya korang kot yang lagi rapat dengan bro (ayat pancing nak minta dijemput tahun depan).

Bicara Bro : Dulu masa kenal, masing-masing muka hingusan je. Sekarang ini dah nak jadi isteri orang. Bro pula jadi suami orang.

Malangnya awat tiada antara korang yang teringin nak bersuamikan bro walaupun kita dah kenal lama he..23x Sila jawab?


Ini gambar bro bersama Husna Lalink (tahun lepas semasa open house juga)

Mesti Mek dok bising “Bro nie, suka sangat tayang gambar dengan Husna je”. Nanti ada masa bro tayang gambar bro dengan Mek ek he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Open House Sebagai Orang Bujang

Leave a Reply

Top