Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15,970,377 total views, 3,003 views today

McDonald Oppa Gangnam Style McShaker Fries

McDonald Oppa Gangnam Style McShaker Fries.

Pengaruh Psy telah meresapi cara menikmati McShaker dari McDonald. Berapa banyaklah McDonald telah bayar pada Psy?

Dalam masa sebulan, Oppa Gangnam Style telah menjadi satu trending diseluruh dunia. Ini membuatkan populariti Psy meningkat mendadak.

Bro rasa,

Bro dulu pernah juga macam McShaker dan bro shake lebih kurang gaya Gangnam Style. Cuma kaki je tak terangkat.

Adakah ini bermakna bro antara orang terawal yang mengasaskan Gangnam Style sebelum Psy mempopularkan tarian ini?

Bak kata iklan Corntoz, “sneak ikut gaya anda”

Maka ikut suka hati bro, nak menikmati McShaker guna gaya apa sekali pun. Jangan ikut gaya melampau dan tak beradab terutama didepan rezeki. Tuhan marah.

Dan jangan kerana tarian ini. Anda memaki makanan ataupun bro.

Bicara Bro : Psy disebut sebagai “Sai” bukan P.S.Y

Tertiba mengidam McDonald. Walaupun tengah dalam proses menjaga bentuk badan, takut baju pengantin tak muat.

Related Post @ Broframestone

24 Comments

  1. Telah diumumkan pun.. Gangnam style adalah video terlaris di Youtube sepanjang masa… betul2 lar penangan dia… nilai brand melambung2 lah time nih…. pehhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *