1,772,744 total views, 5,139 views today

McDonald Oppa Gangnam Style McShaker Fries

McDonald Oppa Gangnam Style McShaker Fries.

Pengaruh Psy telah meresapi cara menikmati McShaker dari McDonald. Berapa banyaklah McDonald telah bayar pada Psy?

Dalam masa sebulan, Oppa Gangnam Style telah menjadi satu trending diseluruh dunia. Ini membuatkan populariti Psy meningkat mendadak.

Bro rasa,

Bro dulu pernah juga macam McShaker dan bro shake lebih kurang gaya Gangnam Style. Cuma kaki je tak terangkat.

Adakah ini bermakna bro antara orang terawal yang mengasaskan Gangnam Style sebelum Psy mempopularkan tarian ini?

Bak kata iklan Corntoz, “sneak ikut gaya anda”

Maka ikut suka hati bro, nak menikmati McShaker guna gaya apa sekali pun. Jangan ikut gaya melampau dan tak beradab terutama didepan rezeki. Tuhan marah.

Dan jangan kerana tarian ini. Anda memaki makanan ataupun bro.

Bicara Bro : Psy disebut sebagai “Sai” bukan P.S.Y

Tertiba mengidam McDonald. Walaupun tengah dalam proses menjaga bentuk badan, takut baju pengantin tak muat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Responses to McDonald Oppa Gangnam Style McShaker Fries

  1. syu90 says:

    tak penah try lg nie…mmg kuat pngaruh gangnam ni rupanye..

  2. Bro…. McShacker nie biler dicampur ngan perisa KATSU tu memang tak best sebab dah jadi rasa cam perencah kari megi segera….huhuhu

  3. Bro…. McShacker nie biler dicampur ngan perisa KATSU tu memang tak best sebab dah jadi rasa cam perencah kari megi segera….huhuhu

  4. akubiomed says:

    Biar betul. Kalau pattern tarian Gangnam style ini boleh jadi kaya.
    akubiomed recently posted..Bila orang rumah dapat Dapur Gas Infra Merah baharu

  5. Anuar says:

    Kuat betul Pengaruh Oppa Gangnam Style ni.. Sampai MCD pun join sekaki.. Tolong Promosi.. ;)
    Anuar recently posted..Rahsia Kejayaan Pemenang Top 5 Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati

  6. dasyat betul fenomena gangnam style ni..sampaikan Mcd pun terikut sekali.. tapi pikir 2-3x juga kalau nak shake ikut gangnam style depan orang…kekeke…

  7. irsah says:

    Telah diumumkan pun.. Gangnam style adalah video terlaris di Youtube sepanjang masa… betul2 lar penangan dia… nilai brand melambung2 lah time nih…. pehhh

  8. zura says:

    kena ajak geng raai-ramai beli mcshaker..terus buat gangnam style depan kaunter.. baru cool..:P

  9. NUR says:

    Seriusly Ada ni?.. Isk kuat betol pengaruhnye.. Hebat betul sai tu ye Bro..
    Silalah jaga badan.. Nangis nnt xmuat baju.. Timbang everyday la ye..

  10. Dkna Abza says:

    bayangkan kalau dkna buat gangnam style..buruknya rupa..hahaaaa

  11. biar betikk!! kertas mcshaker tu yang real mcd punya ka bro? klu real nk p terjah kat mcd neh.. haha hebat penangan oppa gangnam style

  12. mia liana says:

    kuatnya pengaruh gangnam sampai sofea pun boleh sebut “oppa gangnam style” sebijik dan joget ikut suka dia… adeiii..

  13. Ezad Skytech says:

    pengaruh Psy kuat betul skrg ni ye..

    > tak try lagi yg perisa Katsu ni..yg perisa Cheese sedap…tapi jarang ada…

  14. Mira says:

    I love it! I love PSY even though I can’t understand the song ! K pop rocks. Great moves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge