You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Deq Noor

17,439,847 total views, 3,702 views today

Happy Birthday Deq Noor

deqnoorSelamat hari lahir buat rakan blogger – Deq Noor.

Dah makin tua dia ek. Tue hanya pada angka. Bukan pada rupanya.

Kalau tengok rupanya macam awal 20-an. Kalau mata anda ada masalah, boleh nampak macam budak sekolah.

Tapi jangan main-main dengan dia. Orang kuat projek-projek besar di Malaysia nie.

Meeting sana-sini.

Bro nak jumpa dia pun kena buat appoiment ataupun dia terlalu dekat tempat bro.

Cadang nak jumpa dia baru-baru ini. Sekali dia ada di Singapore, then balik Malaysia terus ke Bandung. Balik dari sana terus je Johor Bahru.

Apa-apa pun, selamat ulang tahun kelahiran buat kamu.

Bagi yang tak mengenali beliau, jom terjah blog Deq Noor.

Bicara Bro : Kalau bro berlajar pepandai dulu, rasanya boleh kot kerja tahap macam dia.

Kenkadang jeles juga tengok dia. Busy kerja pun masih sempat pergi melancong ke oversea. Tak pasti melancong atau melencong.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Happy Birthday Deq Noor

Leave a Reply

Top