You are here
Home > Iklan > Advertorial > Pengguna Kad Kredit Boleh Berbelanja Dengan Bijak Dengan Rewards2go

17,440,796 total views, 7 views today

Pengguna Kad Kredit Boleh Berbelanja Dengan Bijak Dengan Rewards2go

Kad kredit.

Ada yang menggunakan dan ada juga yang tidak berani menggunakannya.

Sedangkan ianya salah satu benda paling selamat untuk digunakan sekiranya anda bershoping ataupun melancong.

Tak kan nak melancong bawa duit banyak-banyak kan.

Kalau boleh nak juga tahu tawaran istimewa dari hotel, restaurant atau pasaraya yang menawarkan diskaun terhebat bagi pemegang kad kredit tertentu.

Dengan ini dapat juga menjimatkan penggunaan wang anda untuk sesuatu yang sama nilai.

Pakej ini khas untuk pengguna kad kredit dari salah satu bank di Malaysia.

Jeles juga tengok rakan bro yang mengunakan kredit kad, berapa banyak point dan discount dia terima. Paling best, point yang beliau kumpul mampu tebus benda yang mahal harganya.

Apa yang beliau boleh kongsikan dengan bro adalah, “Kena pandai pilih kredit kad yang sesuai dengan cara pembelanjaan kita”, itu kata dia.

Sebab terlalu banyak bank yang mempromosikan kad kredit yang berbagai keistimewaannya sampai pening kepala nak pilih yang mana satu.

Karang tersilap pilih,

Kita pula tidak dapat menikmati hak privilege secara optimum. Kita balik yang rugi.

Ada kenalan bro suruh bro guna applikasi Rewards2go untuk pengguna iPhone atau iPad. Ada boleh cari dekat App Store dengan keyword “Rewards2go”

Diskaun yang ditawarkan juga menarik. Di sini bro kongsikan tawaran yang menarik perhatian bro.

Menarik bukan.

Tapi bukan semua kad kredit mampu menikmati privilege sebegini.

Bagaimana anda nak tahu? Anda hanya perlu menggunakan applikasi ini untuk info terkini supaya anda tidak ketinggalan.

Buat masa ini, applikasi ini hanya untuk pengguna iPhone dan iPad.

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari http://ai.my/rewards2go.php dan applikasi ini akan sentiasa dikemaskini dengan tawaran terkini.

Rewards2go boleh didownload dari App Store dengan mencari “Rewards2go” atau http://itunes.apple.com/au/app/rewards2go/id529431458?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Bicara Bro : Tiba-tiba terasa macam dah tahu dekat mana nak dapatkan cincin kahwin dan tempat untuk honeymoon tidak lama lagi.

Apa kata anda cuba applikasi ini, mana tahu ada yang sesuai untuk anda.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Pengguna Kad Kredit Boleh Berbelanja Dengan Bijak Dengan Rewards2go

    1. Sebab itu kena pandai, mana-mana pun dah tawar kad kredit itu ini…

      Sampaikan rasa macam tak sesuai je untuk digunakan.. Lagi-lagi kalau tak kerap guna.

      Bro guna Maybank punya sebab diskaun dia banyak if makan Pizza Hut he..23x

Leave a Reply

Top