You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Kempunan Nak Bersahur Makan Nasi Ayam Lemon Pak Li

17,414,392 total views, 2,787 views today

Kempunan Nak Bersahur Makan Nasi Ayam Lemon Pak Li

Puasa dah masuk minggu terakhir Ramadhan, tak sangka dah nak raya dah. Macam tak puas je berpuasa tahun ini.

Dan pagi tadi,

First time nak bersahur makan makanan yang sedap-sedap.

Selama nie just telan air kosong je untuk bersahur.

Sekali tengok jam dah pukul 6.30

Alamak, macam mana boleh terlajak tidur nie. Selama nie elok je bangun sahur walaupun tak pakai alarm.

Rasa macam bersalah pula dekat nasi ayam lemon Pak Li yang orang belanja bro semalam. (kredit gambar nasi ayam lemon Pak Li)

Dah la rumah yang bro duduk sejak tahun 2005 ini tiada peti ais.

Plastik sampah ada la….

Bicara Bro : Mungkin bukan rezeki bro untuk menikmatinya.

Lepas raya ini, bro nak amik kesempatan untuk terjah Nasi Ayam Lemon Pak Li di Shah Alam. Ada sesiapa yang sudi temankan tak?

Bro bukan arif dengan kawasan Shah Alam.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Kempunan Nak Bersahur Makan Nasi Ayam Lemon Pak Li

  1. huhu. dlm bln puasa ni dpt la 2x buke dekat pakli shah alam nun..siap kena booked. lepas bln ramadhan dah x perlu nak booked dah.

    Btw, bila x bgun sahur and ada mknn sahur yg sedap mmg rasa kempunan kan bro.? rasa nak g cari batu belah batu bertangkup pun ada..hehe

    psst, dtg s.alam roger ecah k..

  2. tak pernah lg makan ayam lemon kat pak li ni. kalau kat restoran area KJ ada la kot. boss belanja…

    kat shah alam aritu p makan nasi ayam pak tam ke apa ntah….ngn liza.. sedap sgt !!!!

  3. Bro ajaklah Abang Ensem.. Dia kan duduk dekat Shah Alam.. Tentu dia arif selok belok dekat Shah Alam memandangkan dia pernah belajar, bekerja dan tinggal di sana.. hehehe

Leave a Reply

Top