You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blogger Broframestone Dalam Rancangan Kini Trending, Astro Awani

Blogger Broframestone Dalam Rancangan Kini Trending, Astro Awani

Baru-baru ini bro telah dijemput menjadi tetamu istimewa untuk rancangan Astro Awani iaitu Kini Trending.

Rancangan ini telah disiarkan pada malam sebelum raya.

Ada rakan-rakan bro yang sudi menontonnya dan ada juga yang terlepas.

Tetapi jangan risau, pihak Astro dah upload video tersebut dan bro akan kongsikan kepada anda semua.

Bicara Bro : Rasanya, inilah salah satu temubual bro yang keluar tv dan dapat bro tonton. Yang lain-lain jangan tanya bro, dorang tahu interview tetapi tak bagitau bila keluar tv.

Maaf, jika bro agak kekok didepan kamera. Cakap sekali shoot tanpa ada text atau persediaan rapi.

Malam sebelumnya bro baru dapat jemputan dari dorang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Blogger Broframestone Dalam Rancangan Kini Trending, Astro Awani

    1. bro mmg hebat kan. mmg selalu bg talk….

      cuma kene improve kan lg. sbb ada selitan-selitan “apa” “apa” kat atas tu. heeehe yg lain ok je… hebat dah !!! mcm retis gedik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top