Baru-baru ini bro sempat menonton wayang dengan seorang blogger yang baru bro kenali – Dkna Abza.

Comel orangnya.

Dah lama dia ada dalam list facebook friend bro. Cuma mungkin bro tak perasan kot.

Ada juga la chat beberapa kali. Antara sedar atau tidak je (sorry bro kenkadang layan je chat walaupun tak kenal dengan siapa bro chat)

Akhirnya terjumpa juga dengan dia selepas beliau berminat untuk menonton wayang dengan bro.

Tapi bro bukan menonton berdua je dengan dia ek.

Ada masa korang layan blog beliau dengan domain yang unik bagi bro – www.dkna.my

Bicara Bro : Bro bukannya seorang yang sombong atau femes sangat.

So bro tak suka kalau ada yang cakap dia segan atau malu nak jumpa bro. Perlu ke ada perasaan macam tue. Lain la kalau keluar berdua kan.