Azizulhasni Awang Tewas Di Pentas Olimpik London 2012

Percaturan salah.

Silap Azizul Hasni duduk dibahagian dalam. Memang susah nak potong dari situ. Dah la perlumba di depannya block dia dari memotong.

Elok dari kedudukan kedua selepas dia memecut. Terus ketinggalan ke kedudukan terakhir.

Nampak kesungguhan dia nak dapatkan pingat. Dan nampak wajah kekecewaan beliau selepas gagal mencari ruang untuk memotong.

Tapi kita perlu ingat, kaki kita tak lah sepanjang kaki dorang.

Itu bukan bro yang cakap.

Bicara Bro : Apa-apa pun bro tetap menyokong Azizul Hasni Awang.

Teringat lagi time bro lepak semasa beliau sambil sembang pasal persediaan beliau ke Olimpik awal tahun 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5,503,596 total views, 3,010 views today

Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

23 thoughts on “Azizulhasni Awang Tewas Di Pentas Olimpik London 2012

  1. Salam bro, saya memang dok cari blog yang komen pasal azizul. Saya pun rasa kesilapan sikit yg dia buat ialah berada di sebelah dalam, tp perlu diingat prestasi dia meningkat berbanding olimpik beijing, di london 2012 at least dia 6 terbaik dunia!!! Hidup AZIZULHASNI AWANG…

    • W’salam

      Terima kasih kerana sudi membaca komen dari bro.

      Prestasinya semalam memang menampakan kilauan pingat berada dalam gengaman kita. Malangnya percaturannya jelas kelihatan silapnya.

      Bro time tue dah start geleng kepala bila dapati beliau terperangkap dibahagian dalam.

      Terima kasih juga bro ucapkan kerana sudi meninggalkan komen di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge