4,564,567 total views, 6,595 views today

Azizulhasni Awang Tewas Di Pentas Olimpik London 2012

Percaturan salah.

Silap Azizul Hasni duduk dibahagian dalam. Memang susah nak potong dari situ. Dah la perlumba di depannya block dia dari memotong.

Elok dari kedudukan kedua selepas dia memecut. Terus ketinggalan ke kedudukan terakhir.

Nampak kesungguhan dia nak dapatkan pingat. Dan nampak wajah kekecewaan beliau selepas gagal mencari ruang untuk memotong.

Tapi kita perlu ingat, kaki kita tak lah sepanjang kaki dorang.

Itu bukan bro yang cakap.

Bicara Bro : Apa-apa pun bro tetap menyokong Azizul Hasni Awang.

Teringat lagi time bro lepak semasa beliau sambil sembang pasal persediaan beliau ke Olimpik awal tahun 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Responses to Azizulhasni Awang Tewas Di Pentas Olimpik London 2012

  1. syu90 says:

    takpelah, takde rezeki nak dpt emas..tp dia dah wat yg trbaik kan..

  2. Anarm says:

    takde rezeki. nak buat macam mana. next time cuba lagi.
    Anarm recently posted..Menjemput Blogger ke Majlis Iftar Ramadhan di Rumah Warga Emas Warisan Kaseh

  3. phreak-id says:

    Dia, ni lepas injured sebab eksiden track aritu, rasa macam performance makin mrundum plak.. hmm..

  4. Ezad Skytech says:

    da takde rezeki..nak buat mcm mana kan bro..walau apapun dia da buat yg terbaik.. :D

  5. Anuar says:

    Satu lagi pingat emas yang kita harapkan dah terlepas..

    Mungkin bukan rezeki kita pada sukan Olimpik kali ini.

    Walaubagaimanapun syabas Azizul Hasni Awang kerana telah melakukan yang terbaik untuk Malaysia..
    Anuar recently posted..Amalkan Selawat Tafrijiyah : Semoga Murah Rezeki..

  6. hafza says:

    Salam bro, saya memang dok cari blog yang komen pasal azizul. Saya pun rasa kesilapan sikit yg dia buat ialah berada di sebelah dalam, tp perlu diingat prestasi dia meningkat berbanding olimpik beijing, di london 2012 at least dia 6 terbaik dunia!!! Hidup AZIZULHASNI AWANG…

    • W’salam

      Terima kasih kerana sudi membaca komen dari bro.

      Prestasinya semalam memang menampakan kilauan pingat berada dalam gengaman kita. Malangnya percaturannya jelas kelihatan silapnya.

      Bro time tue dah start geleng kepala bila dapati beliau terperangkap dibahagian dalam.

      Terima kasih juga bro ucapkan kerana sudi meninggalkan komen di sini.

  7. fasz says:

    dia dah wat yg terbaik tuk negara malaysia…sama cam LCW

    Malaysia Boleh !!!

  8. fasz says:

    dia dah wat yg terbaik tuk negara malaysia…sama cam LCW

    Malaysia Boleh !!!

  9. halyzaqiut says:

    Xpe, 6 terbaaeekkk duniaa tuu….syabas3…

  10. akubiomed says:

    Kecewa juga beliau gagal untuk memenangi sebarang pingat.

  11. aku menjerit-jerit masa di kalah …kena kepung ..arghhhh

  12. auc dot com says:

    bukan rezeki kita utk melihat pingat dari Azizul

  13. akhiyy says:

    cube lain kali..mungkin belum hari die..
    akhiyy recently posted..Amalan Sunat Hari Jumaat

  14. mang says:

    azizul nombor satu apa!..nombor satu dari belakang larr..

  15. kalau Azizul ni sebesar org2 putih tu, pasti ada peluang utk mng. tp xmustahil sbnrnya utk 4 tahun akan dtg. ayuh Azizul!
    Ekspresi Ruang recently posted..Pelan Lantai Apartment Sitkom FRIENDS

  16. Oh! budu says:

    cuba di rio pulak. iA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge