17,171,184 total views, 1,035 views today

Azizulhasni Awang Tewas Di Pentas Olimpik London 2012

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Percaturan salah.

Silap Azizul Hasni duduk dibahagian dalam. Memang susah nak potong dari situ. Dah la perlumba di depannya block dia dari memotong.

Elok dari kedudukan kedua selepas dia memecut. Terus ketinggalan ke kedudukan terakhir.

Nampak kesungguhan dia nak dapatkan pingat. Dan nampak wajah kekecewaan beliau selepas gagal mencari ruang untuk memotong.

Tapi kita perlu ingat, kaki kita tak lah sepanjang kaki dorang.

Itu bukan bro yang cakap.

Bicara Bro : Apa-apa pun bro tetap menyokong Azizul Hasni Awang.

Teringat lagi time bro lepak semasa beliau sambil sembang pasal persediaan beliau ke Olimpik awal tahun 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Azizulhasni Awang Tewas Di Pentas Olimpik London 2012

  1. takpelah, takde rezeki nak dpt emas..tp dia dah wat yg trbaik kan..

    1. Pesaingnya telah mengagalkan usaha beliau untuk meraih pingat.

  2. takde rezeki. nak buat macam mana. next time cuba lagi.

  3. Dia, ni lepas injured sebab eksiden track aritu, rasa macam performance makin mrundum plak.. hmm..

    1. Rasanya performance dia tidak merundum. Cuma dia bernasib malang dalam perlumbaan.

  4. da takde rezeki..nak buat mcm mana kan bro..walau apapun dia da buat yg terbaik.. 😀

    1. Harap lebih banyak pelumba kita mampu jadi seperti beliau

  5. Satu lagi pingat emas yang kita harapkan dah terlepas..

    Mungkin bukan rezeki kita pada sukan Olimpik kali ini.

    Walaubagaimanapun syabas Azizul Hasni Awang kerana telah melakukan yang terbaik untuk Malaysia..

  6. hafza

    Salam bro, saya memang dok cari blog yang komen pasal azizul. Saya pun rasa kesilapan sikit yg dia buat ialah berada di sebelah dalam, tp perlu diingat prestasi dia meningkat berbanding olimpik beijing, di london 2012 at least dia 6 terbaik dunia!!! Hidup AZIZULHASNI AWANG…

    1. W’salam

      Terima kasih kerana sudi membaca komen dari bro.

      Prestasinya semalam memang menampakan kilauan pingat berada dalam gengaman kita. Malangnya percaturannya jelas kelihatan silapnya.

      Bro time tue dah start geleng kepala bila dapati beliau terperangkap dibahagian dalam.

      Terima kasih juga bro ucapkan kerana sudi meninggalkan komen di sini.

  7. dia dah wat yg terbaik tuk negara malaysia…sama cam LCW

    Malaysia Boleh !!!

  8. dia dah wat yg terbaik tuk negara malaysia…sama cam LCW

    Malaysia Boleh !!!

  9. Xpe, 6 terbaaeekkk duniaa tuu….syabas3…

    1. Dia boleh dpaat kedudukan yang lagi bagus dari itu

  10. Kecewa juga beliau gagal untuk memenangi sebarang pingat.

  11. aku menjerit-jerit masa di kalah …kena kepung ..arghhhh

  12. bukan rezeki kita utk melihat pingat dari Azizul

  13. cube lain kali..mungkin belum hari die..

  14. mang

    azizul nombor satu apa!..nombor satu dari belakang larr..

  15. kalau Azizul ni sebesar org2 putih tu, pasti ada peluang utk mng. tp xmustahil sbnrnya utk 4 tahun akan dtg. ayuh Azizul!

Leave a Comment