You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Pakej Balik Raya Dari Air Asia

17,675,160 total views, 4,170 views today

WordLess Wednesday : Pakej Balik Raya Dari Air Asia


Pakej Balik Raya dari Air Asia.

Tempah dari 10 – 15 Julai 2012 untuk penerbangan diantara 16 Julai hingga 31 Oktober 2012
Awat tak lalu kampung halaman bro….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “WordLess Wednesday : Pakej Balik Raya Dari Air Asia

  1. Dah 2 tahun dah tak balik beraya naik kapal terbang..

    kalau tak sebelum ni.. Time macam ni le sibuk nak cari tiket raya..

    Seronok juga bila mengenangkan saat-saat balik raya semasa saya berkhidmat di Mukah Sarawak dahulu.. 😉

    1. Duk seremban je.. alamat penuh lenkali la sy bgtau kalau nak dtg raya.hehehe. bahaya woo kasi letak sini..kang kono hijack plak..kahkahkah..

    1. best2.. tunggu bro kahwin dulu la. leh kita jalan sama2.

      aritu pun kitorang tak cakap orang malaysia.. cakap orang singapore juga. orang indonesia tak berapa suka dengan orang malaysia tu yang payahnya. kalau jalan2 pun pakai baju biasa je, kalau lawa2 nanti peminta sedekah banyak yang ikut bontot kita masa jalan….

      p/s: tak pakai travell agency… guna khidmat seorang indonesia untuk teman dan bawakan barang… hehehehe..

Leave a Reply

Top