You are here
Home > Bersama BroFramestone > Turun Raub Mencari Durian

17,440,784 total views, 4,639 views today

Turun Raub Mencari Durian

Ini baru betul-betul hantu durian.

Dari semalam dok perkena durian je. Lepas makan perkena durian, lepas mandi pun perkena durian.

Untuk program berbasikal pagi ini pun sempat lagi stop perkena durian.

Durian ini,

Menteri Perlancongan Malaysia yang berlanja.

Baru bersemangat sikit nak berbasikal sejauh 11 km sekitar bandar Raub. Tapi dorang je la yang bersemangat berbasikal.

Bro?

Bagilah apa-apa pun belum tentu bro bersemangat nak menunggang basikal.

Sebab itu bro lebih suka jadi photographer.

Nantikan full story pasal program berbasikal di pekan Raub, Pahang dari bro dengan kerjasama Kementerian Perlancongan Malaysia dan Negeri Pahang.

Bicara Bro : Bro rasa macam tercicir kamera bro dekat mana-mana.

Dah risau dah nie, banyak sangat gambar yang menarik dalam tue. Dah lama tak cuai macam nie.

Rindu dengan PA bro. Kalau idak, semua barang bro dia yang tolong jagakan.

Penyakit cuai ini macam tahu je berjangkit dari siapa. Rindu dekat dia juga.

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Turun Raub Mencari Durian

  1. alamakkkkk… camne leh tercicir tu.. adeiiii! sayang betul… take care ya kat sana, makan durian tu ingat2 lah orang yang kat selatan tanahair ni….huhuhu

    1. Nak buat cam mane kan…

      Kesnya cam nie.. dah la bro tak bergambar dengan orang, dok amik gambar je..

      Then kamera bertukar tangan, bukan nak amik gambar bro. tetapi dok nak usha gambar yang bro amik

  2. hehe semalam pekena pulut durian kat kangar, sedap plak.. huhu tapi lupa nak bawak kamera n kasi tangkap gmbr n upload n kasi review di blog.. serius sedap, legend.. huhu

  3. Seronok makan Durian dan tengok awek naik basikal punya pasal.. Sampai camera pun tak sedar letak dekat mana.. hehehe..

    Dalah tahu.. Takkan lari camera tu dari tangan Photoghrapher.. Cuma tak tahu jer di tangan photoghrapher yang mana satu?

    1. ini isteri orang la.. anak 2..

      kamera tertinggal masa on da way dari lokasi ke hotel. Maybe sebab penat sangat n kiri kanan dok bawa banyak barang.

      lagi satu,

      bro bila tiada PA, jadi macam nie la

Leave a Reply

Top