You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Ranking Alexa Blog Bro Framestone Bulan Julai 2012

17,434,447 total views, 2,112 views today

Ranking Alexa Blog Bro Framestone Bulan Julai 2012

Ranking alexa terkini blog broframestone.com bagi bulan Julai 2012.

Alhamdulillah,

Dapat juga merasa ranking Alexa Malaysia dibawah 400. Harap ianya mampu bertahan sehingga hujung bulan ini.

Nampak ada peningkatan sedikit berbanding ranking alexa bulan Jun.

Tengah berusaha memantapkan blog dengan niche personal tanpa SEO panas, cerita-cerita hangat.

Dalam masa yang sama membaiki kekurangan yang sedia ada dan mencuba berblog bernichekan perlancongan dan makanan.

Sebarang niche hiburan akan dipindahkan ke “projek yang sedang bro jalankan” dengan info sahih dan sumber yang boleh dipercayai dengan mengurangkan cerita yang dicopy paste.

Terima kasih kepada syarikat-syarikat yang sudi berkerjasama dengan bro selama ini.

Bicara Bro : Ranking alexa tak boleh menjamin pendapatan blog pun berganda-ganda.

Bro masih tak berharapkan pengiklanan dalam bentuk banner ads. Bro lebih fokus pada pengiklanan berbentuk advertorial.

Sekiranya anda ingin mengiklan di blog ini, anda boleh hubungi saya.Terima kasih kepada Air Asia yang sudi menaja travel blog selama seminggu bro di Indonesia (Jakarta, Bandung & Medan)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

52 thoughts on “Ranking Alexa Blog Bro Framestone Bulan Julai 2012

  1. blog saya pun dah beralih arah dari niche personal ke travel (local)..
    ranking alexa pula masih ratusan ribu (int)bawah 1k (malaysia)

    1. blog kamu dan lokasi kamu memang sesuai untuk travel local..

      if mu pandai tulis pasal travel di Sabah dan blog dah mantap.

      Contact bro, nanti bro turunkan sedikit ilmu he..23x

  2. yups agree bro, alexa just rank, dlu zuan prnah cecah 8++ gak.. pastu drop..huhu..

    lama lama dah malas nak tengok..papepun harap rank bro trus naik n jadi one of top rank in malaysia 🙂

    wow, review pun 5 star! good job bro!!

    1. saya pun baru nak angkat satu domain and hosting bulan depan cuma tak pasti if pilihan tue terbaik atau tak sebab blog pn masi baru..

  3. wahhh tahniah bro, ranking akak agak menurun kebelakangan ni, sebelum ni cun sebab banyak cerita poligami…nampak gaya kena kasi pecah panggung lagi lah…jelezzz dgn bro ni

  4. harap akan kekal maintain rank mcm ni bro ataupun bertambah baik…sy mmg agak drop da kebelakangan ni…pernah jugak la merasa bawah 1k..tapi pakai blogspot..biasa la kan..susah nak maintain…terfikir jugak nak beli domain sendiri nanti…

Leave a Reply

Top