You are here
Home > BroFramestone Bertanya > Petang Ahad : Layan Ali Setan Di TV3

17,431,082 total views, 4,926 views today

Petang Ahad : Layan Ali Setan Di TV3

Best juga layan Ali Setan dipetang ahad bersama dengan housemate.

Memang nostalgia betul cerita ini.

Susah nak dapatkan cite-cite macam ini sekarang. Walaupun tak mampu nak lawan aura filem Azura.

Cerita tak berat sangat, santai, berisi dan mudah difahami.

Sesuai untuk orang yang berjiwa remaja oldschool macam bro dan budak rumah bro.

Ada sesiapa disini yang layan cerita Ali Setan?

Bicara Bro : Baru-baru ini bro lepak dengan bekas budak aspuri waktu bro di asrama dulu.

Terbuka la cerita kenakalan kami masa zaman sekolah dulu. Tapi tiada satu pun kenakalan bro dapat dikesan oleh dia dan budak aspuri lain.

Sebabnya, bro nakal dengan budak aspuri dari sekolah-sekolah lain he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Petang Ahad : Layan Ali Setan Di TV3

  1. tak sempat tengok… sofea sibuk ajak main layang-layang kat depaan rumah nenek dia ni… fiuhhhh berpeluh2.. angin kuat dan layang2 tinggi sangat2… saujana mata memandang

  2. fuh…nostalgia tu filem ni bro..hehehe..mmg best cite ni..layan..masa yg si ali setan tu konon nye eksiden motor sebab break yg dirosakkan..konon2 tgh sakit tenant..haha

Leave a Reply

Top