You are here
Home > Uncategorized > Pengomen Terbanyak Bulan Jun Bagi Blog Bro Framestone.

17,428,698 total views, 2,542 views today

Pengomen Terbanyak Bulan Jun Bagi Blog Bro Framestone.

Boni, salah seorang pengomen di blog bro yang menghilangkan diri hampir 2 minggu.

Sebabnya?

Internet kena potong, sian dia.

Dengar cerita dia dah pakai domain pada blog dia – www.bonikacak.com Hope dengan domain ini, beliau dapat menyerikan lagi blog bro.

Malas nak sembang banyak-banyak pasal jejaka diatas. Baik terus ke main point entry ini.

Pengomen terbanyak di blog broframestone.com pada bulan Jun :-

  1. Jay
  2. akubiomed
  3. Azman
  4. Anuar
  5. Datin Tyka
  6. hidayah
  7. Nurul
  8. nurmisnan
  9. auc dot com
  10. boni

Terima kasih bro ucapkan kepada rerakan yang sudi memeriahkan blog bro ini.

Tanpa korang, sunyi sepi blog bro ini.

Tapi kenyataannya blog bro dah tidak semeriah dulu. Sebab tak banyak bunga yang datang menyerikan.

Kalau ada pun, semua dah berkahwin.

Nampak sangat saham bro dah jatuh nie. Korang kena ingat, bro masih boleh isi kouta yang kosong nie he..23x

Bicara Bro : Pagi tadi terselak facebook.

Teringat pada bunga-bunga yang pernah menyerikan blog bro dari tahun 2007 ke 2010. Semuanya sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Pengomen Terbanyak Bulan Jun Bagi Blog Bro Framestone.

  1. Aiks macam mana boleh berada tangga no 2 Top Komentator. Macam tidak percaya sahaja. ๐Ÿ™‚

    Wahai bro ku Bonjil bersabarlah bila dapat talian internet balik enjut full throttle. ๐Ÿ™‚

  2. mak aih..asal Jay je paling bnyak ni??err nak kurangkan komen lah..bg can yg lain pulak kat atas..hehe..apa pun tetap sokong blog bro..kalau Jay ada adik pmpuan dh lama bg kat bro..haha

  3. Alamak.. bunga bukan sekuntum.. kalau dah berkumbang pun
    masih berseri2 bila dilihat.. har3…

    Kalau pakai kain pelekat dgn songkong aji lagi hencem… pasti
    bunga datang berkembang..

    1. bunga memang bukan sekuntum, tapi kena ingat, kumbang bukannya seekor…

      kalau ramai bunga yang koemn blog nie, baru semangat bro nak update blog he..23x

  4. hee..tak tersenarai pulak dlm list jun…bulan jun tak sempat sgt nak BW kat blog rakan2 blogger yg lain…yg pasti..akan buat comeback balik nanti…rindu pulak nak komen dan baca entri2 ni…:D

Leave a Reply

Top