You are here
Home > BroFramestone DiTanya > Pengapit Pengantin

17,459,016 total views, 2,183 views today

Pengapit Pengantin

Pengapit pengantin.

Satu persoalan yang tengah bro bincangkan bersama rerakan bro yang akan mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.



Mana nak cari pengapit?

Tema baju untuk pengapit?

Tempah baju untuk pengapit kedua-dua belah pihak.

Tak nak cari pengapit yang tak pernah jadi pengapit. Risau tak kahwin pengapit tue nanti.

Banyak juga yang perlu difikirkan.

Bicara Bro : Bro recall semula.

Rasanya macam susah je nak cari rakan yang sudi jadi pengapit, kebanyakan sudah berkahwin atau sudah bersara jadinpengapit.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Pengapit Pengantin

  1. Betul tu.. Saya setuju..

    Memang susah nak cari pengapit.. Semakin lambat kita kahwin, semakin susah cari pengapit..

    Sebab kawan-kawan semua dah kahwin.. Nasib baiklah masa saya kahwin, ada kawan belum kahwin.. kalau tak harap adik jerlah yang boleh jadi pengapit..

  2. kalu susah sgt, suh jak adik beradik yg jadi pengapit.. hehee..

    sahabat my kawin bln dpn, ingat kan dia pilih classmate dia yg jd pengapit, rupanya dia pilih mymy yg jd pengapit.. jauhh tu kena import dr sabah ke pahang.. hehe..

    ai bro.. ni sapa yg nak kawen nie? hehe

  3. Yups, sesuatu yang perlu difikirkan juga. Saya pun terlupa pasal tu. Biasanya pengapit ni, kena bayar ke? hehe 🙂

Leave a Reply

Top