You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Nuffnang Blogopolis 2012 : Platform Terbaik Untuk Blogger Maju Kehadapan

17,435,409 total views, 3,074 views today

Nuffnang Blogopolis 2012 : Platform Terbaik Untuk Blogger Maju Kehadapan

Nuffnang Blogopolis 2012.

Merupakan satu platform terbaik buat blogger di Malaysia untuk maju kehadapan dalam dunia blogging.

Rugi pada sesiapa yang tidak terlibat sama. Lagi-lagi kepada blogger yang berharap sangat Nuffnang untuk bagi income bulan-bulan walaupun blog hanya standard picisian sahaja (korang yang cakap, bukan bro).

Dan ini merupakan conference pertama melibatkan blogger yang bro tidak terlibat.

Walaupun sebelum ini bro amat aktif dengan conference peringkat national dan international. Kalau tidak, bro lah yang terawal datang siap book lokasi khas untuk bro dan team buat live update mengenai conference tersebut.

Diharap pada blogger yang menghadiri conference ini sudi kongsikan input bersama rakan blogger yang lain.

Bicara Bro : Dah lama tak ada orang jemput bro bagi talk sama ada di kementerian mahupun di institut pengajian tinggi.

Market dah tiada kot he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Nuffnang Blogopolis 2012 : Platform Terbaik Untuk Blogger Maju Kehadapan

  1. berkenaan live blogging, trend sebegini masih belum rancak sebab acara pun jarang-jarang ada, terutama berkaitan pameran komputer dan peranti mudah alih. Tapi pasti rancak dalam setahun dua lagi.

  2. Teringin hendak pergi majlis ilmu tetapi ada aktiviti yang tidak dapat dielakkan lebih-lebih lagi kehadiraan amat diperlukan.

    Saya suka dengan majlis ilmu kerana ia ibarat air didalam bekas kalau dituang lama-lama akan kering.

Leave a Reply

Top