You are here
Home > Bersama BroFramestone > Niat Sebelum Puasa Dah Tercapai Bersama Rakan Blogger

17,449,327 total views, 1,796 views today

Niat Sebelum Puasa Dah Tercapai Bersama Rakan Blogger

Terima kasih kepada rerakan yang sudi menunaikan niat saya dan pasangan saya sebelum bermulanya puasa tahun ini.

Moga apa yang saya nyatakan malam tadi dipermudahkan. Dan bagi saya, ianya bukan lagi rahsia pada umum.

Ewah dah macam press conference la pula kan. Tapi macam ye pun ada, cuma tiada wartawan dan paparazzi je.

Maaf, hanya mampu buat majlis simple dan hanya mampu jemput rakan-rakan yang sudi hadir, sebab semalam pun ramai yang tidak dapat hadir.

Apa-apa pun kehadiran korang amat saya hargai.

Bicara Bro : Akhirnya pecah juga rahsia yang selama ini bro simpan walaupun macam ada yang tahu.

Moga dipermudahkan la ek bagi bro.

Nanti bro akan buat entry khas berserta gambar malam tadi.

Jika muka korang tiada dalam gambar diatas, ada 2 makna je. 1 korang datang lambat dan lagi 1 korang memang tak datang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Niat Sebelum Puasa Dah Tercapai Bersama Rakan Blogger

  1. buatla sekali kat alamanda putrajaya tue. tempat tue ila boleh datang tanpa suami hantar.. suami ila selalu keja.. huwaaa.. sekarang nie dah tukar unit lagila.. kalau ada event kat klcc/kl sentral hari keja pun ila boleh datang juga.. amik cuti khas utk bro ok?

    1. Insya’lah dekat Alamanda macam tiada lokasi yang sesuai nak sumbatkan 20 orang dan boleh makan dengan tenang.

      Kalau tidak, memang putrajaya pun dalam list bro juga.

      Ini pun macam private event juga.

      Semalam target 20 – 30 orang, tapi ramai yang tak dapat nak hadir sama.

      Mungkin dilain masa 🙂

  2. tak invite pun cam mana nak datang …
    hahahah apa pun tahniah …
    walaupun sudah mengetahuinya dari awal …
    apa pun tahniah semoga semuanya di permudah kan

Leave a Reply

Top