You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Mati Kerana Serangan Jantung Akibat Curang

17,417,064 total views, 5,459 views today

Mati Kerana Serangan Jantung Akibat Curang

Curang bukan sahaja hanya membawa keruntuhan sesuatu hubungan, tetapi turut meninggikan risiko untuk menerima serangan jantung.

Itu yang diperkatakan oleh penyelidik dari Itali.

Menurut penilaian dari beberapa kajian terdahulu mengenai punca kecurangan dan kesannya, mereka mendapati lelaki berisiko berdepan masalah kesihatan berkaitan kardiak apabila curang dengan isteri mereka.

Kajian di Jerman pula,

Kebanyakan lelaki yang mati ketika melakukan hubungan seks adalah mereka yang menjalinkan hubungan sulit dan bertemu perempuan simpanan jauh dari rumah.

Ia menunjukkan kematian secara mengejut ketika melakukan hubungan seks lebih kerap terjadi apabila lelaki mengunjungi perempuan simpanan berbanding ketika bersama isteri.

Mengikut analisis yang dibuat,

Ia menunjukkan serangan jantung (termasuk yang membawa kematian) jarang berlaku apabila lelaki melakukan hubungan seks dengan isteri di rumah.

Namun apabila mereka mula menjalin hubungan sulit, bahaya semakin meningkat.

Menurut laporan Journal of Sexual Medicine.

Ada kemungkinan tekanan yang dihadapi semasa sedang menarik perhatian dan memuaskan wanita lebih muda berbanding isteri punca lemak yang terkumpul dalam arteri pecah dan menyebabkan kematian.

Bicara Bro : Jangan curang sekiranya, tak nak mati mengejut.

Tak pasal-pasal keluar paper,

Seorang lelaki ditemui mati mengejut akibat serangan jantung semasa melakukan hubungan seks dengan perempuan simpanannya (kekasih gelap).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Mati Kerana Serangan Jantung Akibat Curang

  1. maybe dorang tertekan kot atau takut kantoi dengan wife memasing sbb curang.. nak lagi kalu yang buat seks dengan perempuan lain.. sb tu kena heart attack hehe..

    1. bro pun suka makan diluar sebab belum kahwin.

      Nak makan dirumah, harap tunggu member masak je la.. Nak tunggu bro masak, kena tengok bro pergi pasaraya beli barang dapur je la

    1. Semua benda boleh dijadikan kajian, if kajian diterima dah boleh dapat title Prof etc…

      Ops yang itu lagi bagus… tapi leh juga kena serangan jantung time isteri2 semua bergaduh

  2. Jantung kena berdegut super pantas (dua kali kebiasaan) semasa berhubungan seks dengan perempuan simpanan, barang kali kerana ada kerisauan lain. Agaknyalah…

    1. Mahu tak risau, sekali kena sergah dengan isteri, jabatan agama…

      lagi satu mungkin sebab nak cepat kot he..23x

      ataupun rasa nikmat yang berbeza dari kebiasaan he..23x

Leave a Reply

Top