You are here
Home > Bersama BroFramestone > Maaf, BroFramestone Sudah Bertunang

17,442,719 total views, 1,930 views today

Maaf, BroFramestone Sudah Bertunang

Maaf,

Bro sudah bertunang.

Bro harap tiada ramai yang kecewa walaupun kenyataannya, yang baca blog bro adalah lelaki.

Walaupun kenyataannya bro sudah lama bertukar status, tetapi sembunyikan atas sebab-sebab tertentu.

Harap korang maafkan ek.

Jika ada gadis-gadis diluar sana yang menaruh hati kepada bro. Jangan bersedih, kouta kosong masih ada. Selamat mencuba..!!

Kalau tak berani, boleh je nak berkenalan dengan jejaka-jejaka yang selalu lepak dekat blog bro walaupun kenyataannya mereka juga sudah berkahwin.

Bicara Bro : Meminati seseorang tidak sama dengan menyintai seseorang.

Luahkan jika anda meminati atau menyintai seseorang. Sesuatu yang dikatakan lebih berkesan dari sesuatu yang dilakukan tetapi tidak difahaminya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

73 thoughts on “Maaf, BroFramestone Sudah Bertunang

  1. akhirnya…….di ketahui umum juga status sebenar Bro…. sah2 dh x lama dh ni majlis nya kan……..? nk jadi pengapit,boleh?ambik berkat katanya ….. kehkehkeh ! =)

  2. ohh baru tahu status bro skrg nie.. hehe
    apa pun, harap bro akn bahagia sntiasa ..

    eheemmm..
    brapa ramai kt luar sana yg kecewa skrg nie? hohooo

  3. Alhamdulillah.
    Tahniah la ye.. Semoga ikatan ini hingga ke jinjang pelamin dan bahagia ke anak cucu.. (eh dah mcm ucapan kawen daaa)..

  4. salam,
    tahniah…akhirnya anda akan menjadi milik seseorang…jangan lupa ajak kita bila buat kenduri besar-besaran nanti…ok…:)

  5. Tahniah ler. Tak payah bertunang lama-lama…,nikah cepat..jadi boleh ler jemput kami-kami ni makan nasi beryaninya…hehe. What say you ?

  6. dah tau. Tapi confious dgn status fb bro, asyik cakap macam belum berpunya saja.

    Skrg umumkan ya.
    Setuju, bertunang tak payah heboh2. Bertunang biar senyap2, tak ramai tau. Tapi nikah biar diwar2kan.

Leave a Reply

Top