You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Jahanam Sudah HTC Desire S Yang Ditaja Oleh Maxis

17,426,881 total views, 725 views today

Jahanam Sudah HTC Desire S Yang Ditaja Oleh Maxis


HTC Desire S yang bro perolehi under projek #maxis10 yang dianjurkan oleh Maxis telah selamat dijahanamkan oleh bro.

Dan tahniah bro ucapkan kerana handphone ini merupakan handphone paling lama bro pakai dan melebihi tempoh satu tahun bertahan dengan bro.

Bro memperolehi handphone ini pada bulan 4 tahun lepas.

Sorry sesangat. Bro seorang yang panas baran sekiranya ada orang yang cari pasal tak bertempat.

Handphone ini selamat menjalankan tugasnya sehinggakan bro mampu menjahanamkannya dengan mengunakan sepasang tangan tanpa perlu baling ke dinidng atau campak merata-rata.

Sama seperti handphone bro sebelum ini.

Handphone ini sudah tidak boleh digunakan, sim kad pula sudah patah. Dan sukar untuk dikeluarkan.

Nampak gaya kena pergi maxis center apply sim kad baru. Satu kerja kena bawa ex-tunang bro sebab masa daftar line ini kira-kira tak sampai 2 tahun lepas atas nama dia.

Kenapa tak tukar penama? Sebab masih dalam tempoh kontrak. Jika ada yang tanya soalan ini. Anda sama sahaja dengan customer service maxis yang bodoh + bangang sebab tanya soalan macam tue sedangkan dalam sistem dah dinyatakan.

Nampak gaya kena selongkar almari cari iPhone 4 yang sudah lama tidak digunakan.

Korang rasa berapa lama iPhone tue boleh bertahan dengan bro.

Tapi yang paling bro risau sekarang bila dapat merasakan bahawa Samsung GALAXY Tab 10.1 ini macam dah tak lama je dengan bro walaupun usianya baru beberapa minggu.

Jangan cari pasal dengan bro, tak kisah korang nie abang long ke, kak yong ke, memang ada kes orang masuk hospital sebab kena penangan bro.

Kes mati je belum, kalau berminat nak jadi antara yang terawal, silakan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Jahanam Sudah HTC Desire S Yang Ditaja Oleh Maxis

    1. Ops hp nie jahanam bukan sebab terhempas ek.. terover gengam.. tue yang jadi macam tue…

      kena control balik tenaga dalaman nie…

      risau dia nak makan orang pulak nanti.. satu kerja nak cari mangsa

  1. kuat betul tangan. confirm memang marah sangat. banyakkan sabar. kesiankan htc tu yang jadi mangsa keadaan. kena hilangkan tabiat ini kalau nak kawin.

    take care nak gi maxis centre tu. jangan sampai kecil pula hati tenuang sekarang 🙂

    p/s: orang perempuan memang kuat jeles, nak2 citer pasal ex..

    1. kira ok la setahun… selalunya beberapa bulan je.. paling kejab pun 3 minggu…

      handphone nie masa dapat dulu harga pasaran dalam RM 1,799

      tak boleh bikin.. memang dah rosak dah

Leave a Reply

Top