You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Cenderamata Singapura Dari Blogger Deq Noor

17,417,157 total views, 5,552 views today

Cenderamata Singapura Dari Blogger Deq Noor

Cenderamata dari Singapura.

Tak sangka,

Berhasil juga hasil stalker dan komen bro di blog Deq Noor selama ini.

Terkejut bro baru-baru ini bila naik kereta dia (yang baru dimake up baru) tertiba dia hulurkan sesuatu. Walaupun ketat sikit senyuman bro time nie.

Mana taknya.

Dia cakap cenderamata yang dia beli masa pergi Singapura. Terkerut-kerut gak la dahi bro dok fikir bila masa pula dia pergi Singapura dalam masa terdekat nie. Takat outstation ke Johor adalah.

Rupanya masa bulan 3 hari itu.

Dah berbulan-bulan baru nak bagi ek. Babap karang.

Apa-apa pun thank ek Deq Noor. Nie bro sayang Deq Noor lebih nie.

Thank juga sebab sudi tengok wayang dengan bro.

Bro nak jemput rerakan singgah dan follow blog Deq Noor untuk mengeratkan silaturahim antara kita.

Bicara Bro : Berkawan biar seribu. Berkahwin biar 4 je, jangan lebih-lebih.

Rasanya bro lupa nak bagi cenderamata dari Indonesia untuk Deq Noor. Eh lupa, kamu kan selalu ke sana.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Cenderamata Singapura Dari Blogger Deq Noor

    1. yg byk tu deq noor nye…. bro satu je.. tkkan la dpt sebanyak tu….. lain la bro tu special bg deq noor.

Leave a Reply

Top