You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > CCTV Dalam Bilik Hotel

17,682,243 total views, 3,370 views today

CCTV Dalam Bilik Hotel

CCTV dalam bilik hotel?

Ini yang bro temui semasa pertama kali masuk ke bilik disalah satu hotel di Raub, Pahang.

Dimana bro buka tv, terus nampak siaran cctv yang dipasang dalam hotel ini.

Sekiranya ada orang seludup pasangan bukan mukrim, sure bro boleh perasan. Dan orang lain juga boleh perasan.

Bicara Bro : Korang sedar tak, sekeliling anda terlalu banyak cctv yang memerhatikan anda.

Dan anda perlu sedar, mungkin aktiviti anda juga dirakam.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “CCTV Dalam Bilik Hotel

  1. Tanpa menggunakan CCTV pun sebenarnya perbuatan kita seharian sentiasa di rekodkan..

    Rekod tersebut Insya ALlah akan ditayangkan semula semasa di padang Masyar nanti.. (ustaz cakap)

    Diharapkan semua orang dapat menonton kelakuan yang baik-baik sahaja semasa berada di sana nanti.. Insya Allah..

  2. aku pernah sekali try minta keje kt satu hotel ni. dia mmg psg cctv kt luar stiap bilik yang akan terus nampak hingga ke dlm bilik. tujuan utk mengawasi housekeeping buat keje pembersihan, tp hati-hati la, sbb kadang2 yang perempuan dok elok kat belakang pintu tak tutup aurat, padahal yang dok kat katil, jelas nampak. haha..

Leave a Reply

Top