You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Cadangan Meminang Chef Dr. Ezani Sebagai Isteri

17,422,647 total views, 4,468 views today

Cadangan Meminang Chef Dr. Ezani Sebagai Isteri

Semalam sekali lagi bro bertemu dengan Chef Dr. Ezani yang merupakan juara MasterChef Malaysia yang pertama dan juga duta produk MyChef.

Bro sendiri pun tak pasti kali ke berapa kami bertemu.

Tapi semalam tak sangka dia tegur bro,

“Malam nie tak pakai topi ke Bro?”

Bro cakap la, saja nak tukar imej sedangkan kenyataannya bro akan nampak chubby jika bertopi. Nanti dia geram pula tengok bro.

Ini video pertama beliau selepas bergelar juara MasterChef Malaysia (Bro sapu dulu beb)

Ada rakan-rakan bro di facebook yang mencadangkan bro amik Ezani sebagai calon isteri sebab bro ini seorang yang cerewet kalau ianya berkaitan dengan makanan.

Tak adalah bro membebel je sebab yang sediakan hidangan bro hari-hari adalah Chef Selebriti.

Tapi kenyataannya,

Bro tak suka dengan doktor gigi. Tak tahu kenapa dari kecil lagi bro tak suka.

Nak katakan gigi bro tak ok, ok je bro tengok. Orang lain tengok tak tahu ok ke tak kan he…23x

Ada tak pembaca blog bro yang merupakan atau bakal doktor gigi (selain ezani la ek).

Bicara Bro : Kalau tak pandai masak jangan cari suami yang pandai makan.

Ada tak yang pandai masak di sini (selain ezani la ek)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “Cadangan Meminang Chef Dr. Ezani Sebagai Isteri

    1. kalau jodoh, sure g mana-mana event pun bro pergi sorang-sorang juga. Dia sure bz..

      Tak berani la if ada apa-apa dengan orang yang ada nama.

      Bahaya πŸ™‚

  1. Oklah tu Baro..

    Dr. Ezani ni bukan saja cantik.. Malah bijak, pandai memasak dan Pandai jaga gigi..

    Pekej yang sangat menarik untuk dijadikan calon isteri.. πŸ˜‰

  2. Tak kecik ke hati Cik nurse bila buat entry cam gini? Dlm perhubungan , rasanya tak salah jaga hati masing2 kan?
    (Saya bdk baru belajar,klu salah Maaf ye)

    1. Sabar la kak… satu persatu…

      Nie bukan cite pasal event, cita pasal gambar yang saya post dekat facebook je πŸ™‚

      Insya’lah hari ini atau esok baru publish. Gambar ada pada Nurul semuanya πŸ™‚

Leave a Reply

Top