You are here
Home > BroFramestone DiTanya > Antara Doktor Gigi Dan Nurse, Mana Satu Pilihan Hati

17,447,152 total views, 6,363 views today

Antara Doktor Gigi Dan Nurse, Mana Satu Pilihan Hati

Bro menukar status bro di laman facebook.

Tiba-tiba ada rakan di facebook mengajukan soalan propaganza kepada bro.

Tahniah bro sebab dah buat keputusan. Then siapa pilihan bro?

Doktor gigi atau nurse?

Jawapan bro : Nurse.

Maafkan bro wahai Chef Dr. Ezani. Kamu memang baik dengan bro, cuma bro tak sanggup gigi bro dikerjakan selepas memiliki dirimu.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Antara Doktor Gigi Dan Nurse, Mana Satu Pilihan Hati

  1. amboi2… ada dua pilihan lagi.. bukan ke satu je yang ada? nurse kan? sesuai sangat dengan dik bro… 🙂

    semoga berbahagia ke jinjang pelamin… amin..

    1. Kalau dua pun apa salahnya.. Sorang jaga gigi, sorang lagi jaga baby…

      Fuhh selamat dia jaga baby.. Kalau jaga orang yang dah nak mati, hari2 sy dok dengar cite ngeri2 je dari dia.

      Dah la dia pandai bercerita sampai terover2.. Bukan nk tgk saya tgh makan ke apa.. He..23x

  2. Tahniah.. Akhirnya berani buat pilihan.. Semoga berbahagia dengan pilihan hati..

    Selamat Berpuasa di bulan Ramadhan.. Bro..

    Saya memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat kesalahan yang telah saya lakukan di sepanjang perkenalan kita di alam Cyber.. Terutamanya ketika saya meninggalkan komen yang menyinggung perasaan tuan.. harap Bro tidak terasa hati dengan gurau tersebut..

  3. ehem ehem nurse ye? so, got engaged kat fb tu betul la ekk? haha tahniah! nanti nak buat nasi minyak jangan lupa ajak makan. #eh

    selamat berpuasa bro! 😉

  4. andai kata soalan itu ditujukan kepada saya, sukar untuk saya menjawapnnya. Minta masa untuk mendirikan solat istikharah terlebih dahulu.

Leave a Reply

Top