You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Aktiviti Suri Rumah Sepenuh Masa Di Waktu Pagi

17,691,077 total views, 4,803 views today

Aktiviti Suri Rumah Sepenuh Masa Di Waktu Pagi

Aktiviti suri rumah diwaktu pagi, waktu dia sibuk sebelum sesi persekolah bermula & sebelum office hour bermula.

Disini bro mahu kongsikan troll yang bro kenakan pada seorang kenalan bro (yang merupakan suri rumah sepenuh masa).

Dia : Selamat pagi bro.
Bro : Selamat pagi, awal bangun.

Dia : Biasa la, anak nak ke sekolah, suami nak berkerja.
Bro : Oh..!! Kamu pula?

Dia : saya pula nak berfacebook heheheh

Bicara Bro : Bro terfikir, apa ek suri rumah sepenuh masa buat seharian dekat rumah? Lagi-lagi yang memang tak keluar rumah (isteri mithali).

Bro kalau seharian duduk rumah, ada gak rasa macam orang gila.

Emak bro yang dari bro kecil sampai besar jadi suri rumah sepenuh masa pun amik upah jaga anak orang sebab bosan duduk rumah.

Bro tak terplan nak cari isteri untuk dijadikan suri rumah sepenuh masa, jadi surihani eh suri hatiku cukup la he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Aktiviti Suri Rumah Sepenuh Masa Di Waktu Pagi

  1. bro,.kje suri rumh ni mmng x pernh abis,. dr celik mata sampai mlm kang nk tutup mata masih bkja lg,. fb2 jgk tp kami x lupakan tanggungjwab kami,rumh siap kemas, mask,superwomen katakan,., kje beres fb pun beress,. hehe,.

  2. Susah gak nak cari isteri yg nak duduk rumah,tapi kalau income kita lebat,tak der masalah wife tak kerja.- wife perlu pasang badan jer dan melahirkan zuriat2 genius kita hahaha..

  3. mmg banyak keroje surirumah kalau nak buat semua,penat tok sah cakap la kalau nak umah tip top, masak sedap sedap cantik wangi bila hubby balik keje tapi buat lillahitaala insyaAllah semua ok je :))

  4. Batul tu.. Bosan jadi suri rumahtangga sepenuh masa ni.. Patutlah ramai wanita aktif berfacebook sekarang ni.. Termasuk juga berblog…

    Buatlah apa sahaja aktiviti untuk menghilangkan kebosanan tersebut…. Yang penting tidak melanggar batasan agama, dan aktiviti yang kita lakukan tersebut mendapat restu dan keizinan daripada suami..

Leave a Reply to Saya Disini Cancel reply

Top