You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Terima Bungkusan Misteri Dari Superbuy.com.my

17,417,079 total views, 5,474 views today

Terima Bungkusan Misteri Dari Superbuy.com.my

Bro baru terima satu bungkusan dari superbuy.com.my

Cuba korang teka apa yang ada didalamnya?

Yang pasti, bukan lesung batu ataupun benda yang jauh bezanya dengan apa yang bro order.

Beli hari rabu,

Penghantaran bermula pada petang khamis,

Dan selamat sampai ke alamat yang bro berikan pada petang jumaat.

Kalau nak beli barang secara online, pastikan sumber dan boleh dipercayai. Supaya yang tak sampai itu adalah lesung batu atau yang seangkatan dengan nya.

Bicara Bro : Lengkap seperti mana yang bro order.

Termasuk free gift yang diberi. Baru berbaloi kalau nak beli secara online. Kalau tidak, baik beli dekat kedai biasa je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Terima Bungkusan Misteri Dari Superbuy.com.my

  1. My hubby penah beli thru superbuy ni, kitorang beli kamera kompak..

    Murah, mudah yang penting selamat sampai 🙂

  2. Salam bro..maknanya harga kat superbuy mmg betul murah dan brgnya mmg original benar macam beli kat kedai la?..? Sbb sy ade tgk galaxy s advance..murh 889.ingat nak beli..tapi sebelum tu bace dulu pengalaman2 org yg pernah beli..harap balas..tq

    1. Bro dah dapat dah galaxy tab 10.1 semuanya ok termasuk free gift yg dorang bg..

      Cuma terpaksa g kedai untuk beli n pasang screen protector etc.

      Bro usha harga dekat luar lebih kurang sama je..

      Apa2 pun, fikir dulu sebelum beli

Leave a Reply

Top