You are here
Home > Ucapan > Selamat Ulang Tahun Buat Blogger Istimewa – Sukur Ibrahim

17,422,057 total views, 3,878 views today

Selamat Ulang Tahun Buat Blogger Istimewa – Sukur Ibrahim

Selamat ulang tahun kelahiran ke-28 buat rakan blogger bro – Saudara Sukur Ibrahim.

Seorang blogger dan usahawan muda yang berjiwa kental.

Walaupun dilahirkan dengan kekurangan, sedikit pun tidak mematahkan semangatnya untuk hidup dan berjaya dalam kehidupannya.

Seorang siswazah dalam komputeran industri dari UKM.

Now mempunyai syarikat dan perniagaan sendiri.beliau juga selalu dijemput sebagai tetamu khas untuk berkongsi cerita dan perkara yang bermotivasi bersama mahasiswa dan juga mereka yang ingin mengenali semangat juang yang sedia ada dalam diri beliau.

Moga beliau terus berjaya dan mampu memberikan sesuatu yang terbaik kepada keluarga.

Comel kereta tue kan Sukur

Bicara Bro : Bro memang nak amik beliau sebagai mentor bro untuk berjaya dalam kehidupan dan perniagaan.

Tetapi beliau pulak yang nak bro jadi mentor.

So,siapakah yang layak jadi mentor dan siapa pula yang layak jadi protege.

Sama-sama kita vote Anas Ridzuan untuk mentor protege kepada Faizal Tahir (member bro juga ini)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Selamat Ulang Tahun Buat Blogger Istimewa – Sukur Ibrahim

  1. Selamat hari ulang tahun diucapkan kepada rakan Bro.. Sukur Ibrahim..

    Semoga rakan Bro berjaya dalam setiap perkara yang diusahakan.. Sampaikan salam saya dekat beliau..

  2. wahh,bro buat entry khas sempena hari kelahiran mr blogger@motivator en.sukur ni ye…… πŸ™‚
    ain pun salute dgn en.sukur ni.kita kens contohi ketabahan dia mengharungi hidup.dia dh berjaya buktikan org yg kurang cukup sifat fizikalnya jg boleh berjaya,asalkan punya azam dan tekad.semangat mcm tu yg kena kita pupuk kan dlm diri.ain pernh jumpa dia sekali time dia bg talk kat kolej tmpat ain keje…..teruja dgr time dia jd motivator…..apa2pun,good luck untk masa depan ya…. πŸ™‚

    1. Bro update lepas dia potong kek berbekalkan unifi ofis dia.

      Bro kenal masa handle gathering gengblogger tahun 2010.

      Dan dah banyak kali berjumpa dengan dia πŸ™‚

Leave a Reply

Top