Baru-baru ini bro agak terkilan dengan satu event yang bro hadiri bersama rakan blogger yang lain.

Event ini bermula dalam pukul 11.30 pagi.

Sepanjang event berlangsung, pihak penganjur telah mengadakan lucky draw dan hadiah utama yang ditawarkan merupakan iPad.

Sesiapa yang datang ke majlis tersebut layak untuk menyertainya. Syaratnya hanya beli produk mereka dalam nilai melebihi RM5 dalam satu resit dan anda layak menyertai cabutan bertuah ini.

Tapi kena tunggu pukul 4 petang baru dorang mulakan cabutan bertuah.

So sesambil nak tunggu tue, bro layan movie bersama Pak Lan (member blogger bro).

Selepas beberapa kali menguap dalam panggung wayang (biasa la, xde feeling tengok dengan lelaki) akhirnya dah pukul 4 petang.

Sesama cabutan dibuat, hadiahnya handa untuk tempat pertama, kedua dan ketiga sahaja.

Malangnya pemenang tiada sorang pun tampil kehadapan (dah balik la tue), dan pihak penganjur pula tidak memulakan cabutan semula tetapi akan cuba menghubungi pemenang untuk penyerahan hadiah.

Time nie nampak sangat kekecewaan yang terpancar pada semua yang terlibat.

Ramai tue, bukan sikit. Masing-masing sanggup berpanas untuk tunggu keputusan cabutan bertuah.

Bro juga sama.

Bicara Bro : Jika macam nie, baik tak payah suruh kami tunggu sehingga pukul 4 petang.

Banyak lagi benda yang kami perlu buat jika tahu macam ini caranya cabutan dibuat.

Jeles tengok RedMummy dapat iPad.