You are here
Home > Luahan Hati Seorang Blogger > Nak Menang iPad Terbaru : Tapi Hati Kecewa Dengan Pihak Penganjur

17,444,299 total views, 3,510 views today

Nak Menang iPad Terbaru : Tapi Hati Kecewa Dengan Pihak Penganjur

Baru-baru ini bro agak terkilan dengan satu event yang bro hadiri bersama rakan blogger yang lain.

Event ini bermula dalam pukul 11.30 pagi.

Sepanjang event berlangsung, pihak penganjur telah mengadakan lucky draw dan hadiah utama yang ditawarkan merupakan iPad.

Sesiapa yang datang ke majlis tersebut layak untuk menyertainya. Syaratnya hanya beli produk mereka dalam nilai melebihi RM5 dalam satu resit dan anda layak menyertai cabutan bertuah ini.

Tapi kena tunggu pukul 4 petang baru dorang mulakan cabutan bertuah.

So sesambil nak tunggu tue, bro layan movie bersama Pak Lan (member blogger bro).

Selepas beberapa kali menguap dalam panggung wayang (biasa la, xde feeling tengok dengan lelaki) akhirnya dah pukul 4 petang.

Sesama cabutan dibuat, hadiahnya handa untuk tempat pertama, kedua dan ketiga sahaja.

Malangnya pemenang tiada sorang pun tampil kehadapan (dah balik la tue), dan pihak penganjur pula tidak memulakan cabutan semula tetapi akan cuba menghubungi pemenang untuk penyerahan hadiah.

Time nie nampak sangat kekecewaan yang terpancar pada semua yang terlibat.

Ramai tue, bukan sikit. Masing-masing sanggup berpanas untuk tunggu keputusan cabutan bertuah.

Bro juga sama.

Bicara Bro : Jika macam nie, baik tak payah suruh kami tunggu sehingga pukul 4 petang.

Banyak lagi benda yang kami perlu buat jika tahu macam ini caranya cabutan dibuat.

Jeles tengok RedMummy dapat iPad.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Nak Menang iPad Terbaru : Tapi Hati Kecewa Dengan Pihak Penganjur

  1. wuwuwuwuwuwuw. baru je nak pinjam dr bro. keh3. takpe bro, lain kali konfem menang. miehehehe. sekarang ni pun nak beli produk Apple macam nak beli rumah je bg aku yg masih muda ni. keh3. apa kata bro jual iPad bro kat… ehemehem akuuuuuuuu. keh3. :pp apa2 pun, better luck next time bro!

    1. Bro pakai tab je..

      bro terasa dengan cara cabutan dorang je.. if pemenang tiada dekat sana. just buat cabutan sekali lagi.

      cuba hargai mereka yang dah lama menunggu dekat sana 🙁

    1. Bro tak harapkan sangat ipad tue.

      Tapi biarlah usaha kami menunggu sehingga pukul 4, berbaloi.

      Sebab semua pemenang xde sorang pun ada time cabutan dibuat… cuba la buat cabutan sekali lagi kan T-T

  2. sabar bro.. belum ada rezeki tu.. tapi cara tu mcm tak adilkan.. orang yang dah balik pun leh dapat.. patutnya bagi dekat orang yang sanggup tunggu ni

  3. sepatutnya kalau takde sape2 muncul untuk amik hadiah, org tu dikira tak layak.. kena buat cabutan baru.. pelik btol cara lucky draw dia buat..

  4. tak adil la pihak penganjur buat macam itu.. Cabutan bertuah sepatutnya diberi kepada peserta yang hadir.. Yang tak hadir itu, kita tak tahu sama ada dia betul2 datang atau tak..

  5. xde kot rezeki tu bro… tp kan biasanya kalau lucky draw, no atau nama dipanggil tak muncul patutnya buat cabutan baru kan… mcm ada g tersembunyi je…

Leave a Reply

Top