You are here
Home > Iklan > Advertorial > Mr Bean Malaysia : Pancake Berperisa Kacang Soya

17,449,431 total views, 1,900 views today

Mr Bean Malaysia : Pancake Berperisa Kacang Soya

Hari ini bro nak berkongsi cerita mengenai satu produk yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia, iaitu Mr. Bean.

Ini bukan Mr. Bean yang korang tengok gelak-gelak di kaca tv.

Ianya nama komersial premis yang berasaskan kacang soya dari Singapore.

Dan buat pertama kali bro dijemput menikmati keenakan product mereka yang berasaskan kacang soya di salah satu outlets mereka di Malaysia yang terletak di D’Curve, Damansara. (Ada masa korang datang la ke sini).

Dalam banyak-banyak produk mereka.

Bro amat tertarik dengan pancake yang mereka hasilkan.

Comel tak pancake mereka?

Bro nak makan pun terasa sayang.

Pancake ini diadun bersama kacang soya (home make bukan dari botol ataupun kacang soya kotak). Ini membuatkan setiap gigitan anda mampu menikmati rasa kacang soya sebenar.

Ada berbagai perisa ditawarkan kepada anda. Diantaranya :-

Pancake berperisa Custard
Pancake berperisa Custard
Pancake berperisa Chocolate
Pancake berperisa Red Bean
Pancake berperisa Cheese

Peanut, Kaya dan lain-lain lagi.

Anda boleh lihat menu-menu yang lain beserta harganya dengan melayari laman Facebook Mr. Bean Malaysia.

Bicara Bro : Bro dari kecil memang suka minum air soya.

Tapi baru pertama kali makan pancake berperisakan kacang soya. Dengan lukisan comel diatasnya buat bro rasa cam sayang nak makan dia.

Nak sedap, kena makan time dia tengah panas. Fuhhhhh…!!!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Mr Bean Malaysia : Pancake Berperisa Kacang Soya

  1. Wa cukup menyampah bila masuk tak leh tengok gambar yang meleleh2 tu…balik rumah nak balas dendam!

    Kenape le office nie blok FB!

    1. ohyeke. tyka suka. kalau ada sedara tyka masuk hospital di singapore, ini lah sajian tyka..
      every hospital ada bean. sebab ia makanan yang sihat

  2. Nampak sedap.. Boleh cuba ni..

    Bila2 kalau ada masa pergi Damansara, boleh singgah kedai ni.. Menikmati makanan hasil inovasi dalam industri kacang soya.. ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Top