You are here
Home > Motivasi Pagi > Motivasi Pagi : Tip Mencari Teman Lelaki

17,432,435 total views, 100 views today

Motivasi Pagi : Tip Mencari Teman Lelaki

Pagi ini,

Bro ingin berkongsikan tip mencari teman lelaki.

Teman lelaki yang bro maksudkan bukan boyfriend @ boya friend. Tetapi kenalan lelaki. Baru lebih umum dan bermanfaat kepada semua.

Jika anda nak cari teman lelaki,

Cari yang bersikap matang, bukan yang bersikap binatang.

Bicara Bro : Zaman sekarang, yang terlanjur tak semestinya sedang bercinta atau mempunyai ikatan pakwe makwe.

Kadangkala hanya berstatuskan kekasih gelap @ skandal.

Dan ada juga hanya sebagai kawan, tapi nak lebih-lebih. Renung-renungkan ek 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Motivasi Pagi : Tip Mencari Teman Lelaki

    1. setuju sangat2.. saya pun tengah cari calon suami..harap2 x dela dapat yang macam tu..amen..:)

  1. Cintailah Allah melebihi segala cinta yang terdapat di muka bumi ini.. Insya Allah, Allah akan mengaturkan segala yang terbaik dalam hidup kita..

    Termasuk juga seorang teman lelaki, kekasih dan suami yang baik..

  2. Setuju sangat… banyak jugak yg nurul dgr dari kwn2.. Boyfriend sendiri ad banyak skandal.. dan mungkin pernah terlanjur..

    Terlampau percaya dgn pujuk rayu laki2..

    1. Hope nurul tak mudah percaya dengan pujuk rayu lelaki ek..

      So pe2, g mana-mana sila berkepit dengan bro he..23x itu pun masih ramai juga yang nak mengatai dengan Nurul…

      Nampak sangat bro kena body sama macam Ben kot

    1. senang je..

      tengok cara dia bertindak dan berfikir.

      dari situ dah boleh nampak..

      macam bro, bro masih tak matang lagi dari segi perbuatan (sebab malas he..23x)

  3. Macm tu lah kes kakak saya sendiri,nak memilih orang yang ai merisik cukup susah,ada yang die suka tak masuk risik,y tak suke pulak mai…aduhh macam boya pon ada

Leave a Reply

Top