You are here
Home > Motivasi Pagi > Motivasi Pagi : 3 Jenis Rakan Yang Perlu Anda Ketahui

17,449,899 total views, 2,368 views today

Motivasi Pagi : 3 Jenis Rakan Yang Perlu Anda Ketahui

Rakan ada tiga jenis.

Yang pertama adalah rakan yang mengajak kita kearah kebaikan.

Yang kedua adalah rakan yang mengajak kita ke arah kemungkaran.

Dan yang ketiga adalah rakan yang pergi mana-mana tak ajak member. Senyap-senyap je keluar tak ajak.

Bicara Bro : Anda adalah rakan dalam kategori yang mana satu?

Jika yang pertama, kedua atau yang ketiga. Mungkin juga yang keempat.

kredit ilham : Cik Reena Tan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Motivasi Pagi : 3 Jenis Rakan Yang Perlu Anda Ketahui

    1. hehe..yag kedua tu ada juga bila datang hasutan syaitan..kih3..tapi xbnyak lah..cepat sedar diri..yang ketiga tu mmg jrg sekali..kalau Jay nk keluar mesti ajak kawan2 dulu..kalau tak join baru Jay keluar sendiri..hehe

  1. Semua kategori kat atas tu dah jumpa..cuma kita pandai2 bawa diri…agar kita tak salah pilih,tapi kawan tetap kawan – perangai jahat jgn ikut.

Leave a Reply

Top