17,148,240 total views, 3,629 views today

Kembali Pulang Ke Malaysia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Kembali pulang ke Malaysia setelah seminggu berada di Indonesia untuk Travel Blog bersama Air Asia.

Sorry…!!!

Bro tak tahu nak beli apa untuk korang disini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Kembali Pulang Ke Malaysia

  1. takpe bro..
    slalu sudah pergi Indonesia..
    memang tak tahu nak beli ape..

    1. Bro baru pertama kali ke Indonesia

      Dan lagi satu, bro menang tak pandai nk shoping

    2. kalau bakal isteri bro kuat shopping macam mane? he he

    1. Thank beb.. dah selamat kembali dah nie

  2. Jangan lupa fridge magnet gua. Ahad nanti gua roger lu.

    1. Roger aku awal-awal.

      Plan macam nak turun Shah Alam awal pagi la

  3. Sedih tak tinggalkan Indonesia atau rindukan Malaysia bro..

  4. tak payah beli apa2.. cukuplah selamat sampai kesini..

    eh bro, jangan lupa check draf yang sy hantar tu tau. da lama dah hantar tu..

    1. Hari tue ade check.. tapi tak check habis lagi….

  5. Rilek..lepas tu sambung mem blog semula 🙂

    1. Banyak benda yang tak diblogkan lagi nie

  6. Aina

    Nasib baik balik. Takut jugak kena tukuh kaki dengan cewek Indon…ahaksss…

    1. Kalau melekat dengan cewek indon bagaimana?

      Sure ramai cewek Malaysia yang kecewa kan

  7. jay

    xpe..dgn gambar2 yg bro masukkan dalam blog pun merupakan satu hadiah..:)

  8. hidayah

    Eh bro…jangan lupa check draft saya…
    Haha…
    (Saya ejek boni.sekian terima kasih)

Leave a Comment