You are here
Home > Contest > Jangan Terlepas 2 Contest Mudah Dari Bro Framestone

17,644,247 total views, 5,380 views today

Jangan Terlepas 2 Contest Mudah Dari Bro Framestone

Kepada pembaca blog bro.

Sekarang bro tengah jalankan 2 kontest untuk anda join.

2 kontest ini ditaja oleh Nando’s Malaysia dan juga Warner Music Malaysia. So korang jangan lepaskan perluang ini.

Contest Warner Music Malaysia

Korang hanya perlu ada akaun twitter, dan sekali tweet mengikut arahan yang bro sertakan di sini (arahan ada disebelah bawahnya)

Hadiah ditaja oleh Warner Music Malaysia.

Contest Nando’s Malaysia

Korang hanya perlu buat blogpost beserta gambar anda yang menarik sama ada berwarna hijau atau merah. Jangan lupa buat sedikit ayat sahaja.

Info kontest ada di sini.

Contest ini ditaja oleh Nando’s Malaysia.

Bicara Bro : Semua orang dok tanya bila bro nak buat contest @ giveaway.

Bila dah ada, tak ramai pula nak join. Dah la hadiah pun ditaja oleh syarikat tertentu.

If korang tak nak join, bro tak marah. Harap korang sudi kongsikan mengenai kontest ini di twitter mahupun facebook anda. Biar kenkawan korang yang join dan menang (dah korang tak nak join)


Tahniah kepada rakan blogger yang terpilih untuk contest Levi’s.

Tak sia-sia bro promote korang kepada klient. Hope korang jangan sia-siakan usaha bro ek.

Banyak bro tolong blogger untuk maju, tapi tiada pula yang nak tolong diri sendiri untuk lebih maju.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Jangan Terlepas 2 Contest Mudah Dari Bro Framestone

  1. Guna tweeter ke.. Ni yang lemah ni..

    Sebenarnya Jarang buka akaun tweetwer.. Lust sekali buka adalah 10 bulan yang lepas.. Password pun dah tak ingat dah..

Leave a Reply

Top