You are here
Home > Bersama BroFramestone > Ini Bukan Hitam, Tapi Ietams

17,445,611 total views, 4,822 views today

Ini Bukan Hitam, Tapi Ietams

Ini bukan hitam, tapi ietams

Awat pelik kebenar namanya itu?

Tapi itulah kenyataan bagi seorang kenalan blogger yang baru bro kenali. Unique nama ietams.blogspot.com.

Comelkan orangnya.

Tapi isteri orang he…23x Ada masa, moh terjah blog beliau.

Bicara Bro : Sebab sembang berlebihan dengan dia, tak pasal-pasal PA bro merajuk dengan bro.

Selamat dapat pujuk, kalau tidak. Kesorangan la bro pergi mana-mana event lepas nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Ini Bukan Hitam, Tapi Ietams

  1. hehehe rasanya masih x tau sapa PA bro..hehe

    bila la ada masa nak meet up ngan bro ni kan, dah lama kenal, tp x jumpa jumpa lagi 😀

    1. haha da bnyk kali baca, tapi x alert siapa..haha

      t klu bulan puasa ada aktiviti leh try join la kot..hehe cuti sem time tu

    1. Dia jeles bukan sebab bro bergambar. Die jeles sebab bro ada bagi something dekat puan ietams…

      walaupun dia bukan isteri, awek mahupun skandal. Dia ada hak untuk merajuk. So kena la jaga die lebih sikit lepas nie

  2. Google Blog ieta, jumpa tajuk entri ni di ranking ke 3. Terus tergelak terbahak2 sebab nickname sy kat fb pun ietams gak. Rerupanya orglain… Hadehla… Terperahsantan sekejap. Haha

Leave a Reply

Top