You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Ikan Bakar Special Resepi Mak Angkat

17,411,071 total views, 2,600 views today

Ikan Bakar Special Resepi Mak Angkat

Selepas satu gambar instagram ikan bakar bro upload di instagram dan facebook.

Bertubi-tubi soalan diajukan kepada bro, masing-masing nak tahu dekat mana bro perkena ikan bakar tue.

Walaupun, gambar tak beberapa nak cantik, amik pun pakai tepon murah dalam keadaan yang suram.

 

Lokasi ikan bakar ini bersebelahan apartment yang bro tinggal sekarang sejak tahun 2005 di SS6/1, Kelana Jaya. Sila google ek.

Specialnya ikan bakar ini.

Sambalnya istimewa (mak angkat bro punya resepi), perahan asam limau + petai yang ditaburkan atasnya. Fuhhh memang menaikan nafsu makan bro.

Tapi hanya malam itu je di jual di gerai mak angkat bro.

Sebab ianya lebihan dari tempahan katering yang dibuat oleh pelangannya malam itu he..23x sila jangan sentap dengan bro ek.

Kalau nak order dengan dia. Inform bro 🙂

Bicara Bro : Kalau lapar + bro keseorangan. Bro selalu makan nasi lemak dekat gerai dia.

Dari dulu sampai la nie.

Masakannya memang kena dengan selera nafsu makan bro. Nafsu korang? mana bro tahu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Ikan Bakar Special Resepi Mak Angkat

  1. SAlam..

    Bila bro nak buat open table dekat gerai mak angkat bro tu?

    Kalau bro ada plan nak buat open table kat situ.. Roger2 saya yer.. Boleh saya tumpang sekaki.. hehehe..

  2. Aku memang susah nak puji nasi lomak yang sodap tekak
    kecuali nais lomak mak aku coz sambel dia NYAMAN….

    Bagi nama kedai mak angkat kau tuh brother.. mana tau
    boleh cuba nanti…

Leave a Reply

Top