You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Buat Husna Lalink – Pembaca Blog Bro Sejak Tahun 2008

17,453,601 total views, 6,070 views today

Happy Birthday Buat Husna Lalink – Pembaca Blog Bro Sejak Tahun 2008

Happy birthday buat Husna Lalink.

Dah tua dah dia ek. Tiada la tua mana pun, cer tengok muka dia. Masih ayu dan jelita gitew.

Malangnya, orang punya. Jangan korang gatai-gatai pulak nak ngorat.

Siapa beliau nie?

Dia dulu merupakan pembaca blog bro dan antara pengomen tegar di blog bro pada tahun 2008 if xsalah bro.

Kerana dia, bro kenal dengan rerakan sekelas sekolej beliau sehingga ke hari ini. Fuhhh pandai dia marketkan bro ek.

Sampaikan ada kawan dia + kenalan bro ingat bro couple dengan dia. Sebab bro selalu bahasakan diri dia Lalink (bunyi pun dah macam darling)

Nak buat macam mana, dah dia gunakan nickname Lalink di blog dia.

Apa-apa pun selamat panjang umur dan murah rezeki ek, dan terima kasih kerana sudi berkawan dengan bro. Paling penting, thank sebab sudi kenalkan bro dengan kenkawan yang mampu memeningkan kepala bro he..23x

So, bro dengan berbesar hati tempek muka kamu + muka bro (time kurus dulu – baru lepas jatuh sakit time nie) yang kita amik masa open house rumah mek (hope dorang tak tanya mana pic-pic yang lain he..23x).

Banyak kali tengok pic tue macam, tengah buat iklan minuman kesihatan yang boleh menguruskan badan la pula.

Ada masa meh datang ke blog Husna Lalink

Bicara Bro : Berkawan biar beribu. Berkahwin biar satu, satu. Masing-masing dah nak kahwin.

Bila tengok angka umur sendiri, dalam hati masih mampu berkata “eh muda lagi nie…?” sambil mak dekat rumah tanya, “Bila mu nak kahwin nie Yoep..?”

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Happy Birthday Buat Husna Lalink – Pembaca Blog Bro Sejak Tahun 2008

  1. auwwwwwww..maluu sehh…oooo baru lepas sakit ke? patut laaaa kurus dua tiga macamm..hehehe..alhamdulillah skrang dah ok yaaa..

    thanks bro for the entry..
    mmg dah lama gilee kot kenal bro ek..
    smoga persahabatan yg dijalin kekal hingga bila2 ya..

    1. insya’lah entah bila lagi nak jumpa kan..

      yup baru lepas sakit. Nie pun rasa cam nak sakit balik. Sekali jatuh sakit mahu 4-5 kg hilang.. (jeles tak dengarnye)

  2. Salam..

    Happy Birthday untuk Lalink..

    Sedap nama nick name beliau.. Secantik tuan yang empunya diri..

    Dalam tak sedar masa terus meninggalkan kita.. Semoga bro dan Lalink berjaya menempuhi kehidupan berkeluarga masing-masing… Amin.. 😉

    1. Memang cantik pun orangnya…. Entah cam mane la die leh amik nama tue.. xpasal-pasal timbul controversi…

      Harap macam tue la.. 2-2 dpun dah makin membesar he..23x

      Ke bro yang makin membesar 🙂

Leave a Reply

Top