Apakah hadiah istimewa dari anda sempena hari bapa pada minggu ini?

Bro sendiri pun tak plan apa-apa untuk hari bapa.

Terkejut bro bila menerima bungkusan dari Nando’s Malaysia. Bungkusan itu ditujukan kepada bro sempena hari bapa.

Bungkusan ini disertaan sekali dengan nota ringkas dari mereka.

Macam tahu-tahu je bro tengah pening kepala. Memang dorang ini amat memahami bro.

Nie buat bro sayang pada korang.

Dengan ini, bro dapat belanja ayah bro sempena hari bapa dengan sajian Nando’s seperti :-

  • Cataplana Porto
  • Cataplana Originale
  • Espetada with 2 sidelines
  • Espetada Rustica with 2 sidelines
  • 1/2 Chicken with 2 sidelines

Tapi hanya valid dari 8 – 17 Jun 2012.

Gambar hidangan Cataplana Porto.

Bagaimana bro selalu dapat jemputan dan promosi dari Nando’s Malaysia?

Sebab bro salah seorang ahli #cluckers mereka :)

Bicara Bro : Selamat hari bapa kepada rakan-rakan yang telah menjadi bapa.

Tak sabar rasanya nak jadi bapa. Mana tahu dapat masuk majalah Pa & Ma tak pun masuk Nona he..23x Jangan masuk Melodi udah la.

Terima kasih kepada Nando’s Malaysia.

Jangan lupa pula korang untuk join contest Nandos.