You are here
Home > Bersama BroFramestone > Hadiah Istimewa Hari Bapa Dari Nando’s Malaysia

17,456,984 total views, 151 views today

Hadiah Istimewa Hari Bapa Dari Nando’s Malaysia

Apakah hadiah istimewa dari anda sempena hari bapa pada minggu ini?

Bro sendiri pun tak plan apa-apa untuk hari bapa.

Terkejut bro bila menerima bungkusan dari Nando’s Malaysia. Bungkusan itu ditujukan kepada bro sempena hari bapa.

Bungkusan ini disertaan sekali dengan nota ringkas dari mereka.

Macam tahu-tahu je bro tengah pening kepala. Memang dorang ini amat memahami bro.

Nie buat bro sayang pada korang.

Dengan ini, bro dapat belanja ayah bro sempena hari bapa dengan sajian Nando’s seperti :-

  • Cataplana Porto
  • Cataplana Originale
  • Espetada with 2 sidelines
  • Espetada Rustica with 2 sidelines
  • 1/2 Chicken with 2 sidelines

Tapi hanya valid dari 8 – 17 Jun 2012.

Gambar hidangan Cataplana Porto.

Bagaimana bro selalu dapat jemputan dan promosi dari Nando’s Malaysia?

Sebab bro salah seorang ahli #cluckers mereka ๐Ÿ™‚

Bicara Bro : Selamat hari bapa kepada rakan-rakan yang telah menjadi bapa.

Tak sabar rasanya nak jadi bapa. Mana tahu dapat masuk majalah Pa & Ma tak pun masuk Nona he..23x Jangan masuk Melodi udah la.

Terima kasih kepada Nando’s Malaysia.

Jangan lupa pula korang untuk join contest Nandos.

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Hadiah Istimewa Hari Bapa Dari Nando’s Malaysia

  1. Terima kasih di atas ucapan Bro kepada saya… seorang bapa kepada 2 orang anak.. ๐Ÿ˜‰

    Tentu seronokkan kalau dapat masuk majalah macam Pa & Ma atau Nona..

    Kebetulan pula saya baru lepas mengadakan lawatan kerja ke Kumpulan media Karangkraf.. Masih kenal lagi beberapa orang staf di sana.. Tapi siapalah yang sudi untuk menemuramah saya sebagai seorang bapa.. hehehe..

    1. Bro belanje…??

      Insya’lah if bro ada rezeki lebih n ada masa untuk lepak bersama…

      If makan nandos.. jangan lupa tweet or fb gambar dan tag nando’s malaysia

      mana tahu dapat sesuatu dari mereka

  2. sy tak pernah sambut pun hari bapa..? haha.. tapi tringin skali nak ucap slamat dan peluk arwah ayah!!
    sbb spanjang hdup ni.. tak pernah lg mrasa peluk seorang ayah..

    arghh.. apa aku mlalut ni..? malunye..

  3. Assalamualaikum Admin broframestone.com
    Sala Sejahtera.. Untuk Semua..
    Datang berkunjung mempererat silaturahmi sesama blogger, salam kenal dari Blogger Riau… ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top