You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Germany Ada Harapan Memenangi EURO 2012

17,652,679 total views, 6,871 views today

Germany Ada Harapan Memenangi EURO 2012

Tahniah kepada team Germany yang memenangi cabaran Astro On-The-Go Party malam tadi dan membawa pulang baucer dari Tesco bernilai RM500.

Good job team yang diterajui oleh Bro Framestone (aku sendiri), Eyriqazz, Mr. Jocko, Fazrol dan Je Jai.

Berbaloi gila aku join event malam tadi.

Dapat gak mengalahkan team RedMummy (bakal makcik mertua – still dalam proses mengayat).

Bicara Bro : Sorry, bro memang tak minat bola. Tapi minat main bola. Dah lama tak layan bola dekat stadium. Tunggu Suzuki Cup tak lama lagi.

Tahniah pada kak Red yang memenangi iPad terbaru malam tadi. So Germany la u.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Germany Ada Harapan Memenangi EURO 2012

    1. Rezeki tak ke mana jika tidak sudi berkongsi πŸ™‚

      Terima kasih sebab sudi bertegur sapa. Saya nie pemalu orangnye he..23x (sila percaya)

      dan saya blogger biasa (sila juga percaya)

  1. perghhh..
    tu baru laa fanatik sama bola.. hehe
    minat tengok bola juga..
    cuma kekadang pandangan org perempuan terhadap perempuan yang minat tengok bola ni, agak bikin panas..
    salah kaa perempuan minat bola?
    dia minat bukan sebab nak tarik perhatian lelaki or apa2 jak..

    harap2 germany jumpa spain.

    1. Ada gak perempuan tengok bola sebab nak cuci mata dengan pemainnya.

      Ada gak lelaki tengok bola semata-mata nak ada topik perbualan if lepak dengan member lelaki, tiada la kosong sangat kan.

      Macam dulu bro selalu juga layan bola.

      Now dah tak, sebab semua klient yang bro jumpa xminat bola. Kecuali Tony Fenandes je

Leave a Reply

Top