You are here
Home > Uncategorized > Gengblogger – Komuniti Blogger

17,424,831 total views, 6,652 views today

Gengblogger – Komuniti Blogger

Teringat zaman bro aktif bersama rakan-rakan blogger melalui laman komuniti GengBlogger.

Di sini bro banyak berkenalan dengan ramai blogger dari berbagai latar belakang.

Amat merindui zaman ini.

Semasa bro menjadi salah seorang peneraju utama tiap kali melaksanakan gathering bawah nama GengBlogger. Walaupun kenyataannya, bro hanyalah bidan terjun.

Dari dulu, kini selamanya.

Ada sesiapa yang mengenali bro dari gengblogger?

Bicara Bro : Laman ini dah mati macam tue aje.

Owner dia pun dah lama xjumpa walaupun officenya ada depan rumah bro.

Dengar cerita ada satu company nak beli laman ini pada harga RM 70k. Tapi malangnya, laman ini selalu menjadi sasaran kaki hack (orang malaysia pula tue – nampak sangat orang kita tak boleh tengok orang lain berjaya)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

49 thoughts on “Gengblogger – Komuniti Blogger

  1. HMm banyak gak history dengan gengblogger ni, dari sini aku kenal kujie, denaihati, ariffsyah dan ramai lagilah. Kalau tak ada gengblogger, mungkin aku pun tak reti nak nulis blog (ketika itu).

    Skang dah tak ada … hmm … jongos betullah mereka yang kaki godam ni.

  2. mcm tak sempurna dunia blog tanpa gengblogger. tiap kali buka blog mesti site gengblogger yg dayun terjah dulu sbb kat situ dayun boleh bw kat byk blog n kenal ramai blogger. sekarang tggal kenangan…
    hackers….korang mmg siauuuuuu!

    1. ramai je puji Bro ni baik dan murah hati…

      tu boleh kenal tu..tp x pernah jumpa lah.

      kenal nama kat blog2 org lain je πŸ™‚

    1. Orang dengki mendengki sebenarnya.

      Lagi satu ownernya memang tiada masa untuk fokus pada gengblogger if ada masalah. Dia pun ada kerja lain yang perlu diutamakan juga πŸ™‚

  3. Sekarang anak bujang kak jie yang selalu pakai tshirt GB ni… dia cakap dia pernah pergi ATM Rawang, ada org tanya, mana dapat tshirt tuuuu…. mesti blogger juga ni.

  4. Assalam..
    Saya banyak juga belajar tutorial dalam gengblogger dulu tapi kesian kan, asyik tak boleh nak masuk je bila ada yang sakit hati..

Leave a Reply

Top