You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia : 100 SMS Tidak Berbalas

17,440,783 total views, 4,638 views today

Fitrah Manusia : 100 SMS Tidak Berbalas

Berdiam diri tidak mampu menyelesaikan masalah.

Selama ini, 100 sms di hantar pada dia. Tetapi kehampaan sahaja diterima dek kerana tiada respon darinya.

Hari ini,

2 sms diterima… Sedikit pun tidak terlintas untuk membalasnya.

Biar dia juga rasa apa yang selama ini dirasai.

Masih berbaki 98 sms

Bicara Bro : Berdendam tidak juga menyelesaikan keadaan.

Deria rasa setiap orang adalah berbeza walaupun berada dalam situasi yang sama. Maka jangan berharap orang lain dapat rasa apa yang anda rasa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Fitrah Manusia : 100 SMS Tidak Berbalas

  1. bende yang sama berlaku pada sy. andai nya dia tahu apa yg sy rasa. rasa mcm sms dgn tunggul kayu….lelaki mmg susah nak paham perasaan wanita……wanita pun sebalik nya…tul tak????

    nak cari yg sempurna mmg takde la….tp smua kelemahan & kelebihan pasangan tu melengkapi ant satu sama lain…wahhhhh >_<

  2. Kesian dekat Bro.. Takperlah bro.. mungkin ada sebab dia tidak membalas sms tersebut…

    Kalau bro nak sms bro dijawab dengan segera, sila sms saya.. 😉

  3. tidak semua org sempurna..masing2 ada kelemahan dan kelebihan…pernah terjadi pada diri ini dan pernah buat mcmtu kat seseorang..

  4. kenapa talak ditangan lelaki?

    adakah kerana 9 akal 1 nafsu?

    (balas sahaja sms itu,kenapa perlu berkelakuan seperti dia?)

    🙂

Leave a Reply

Top