17,148,237 total views, 3,626 views today

Balik Malaysia Baru Dapat Sambut Birthday

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Dah balik Malaysia baru dapat sambut birthday sendiri.

Walaupun hanya bertemankan insan tersayang, adik bro dan adik ipar bro.

Jadi la dari tiada orang nak sambut.

Ada yang bertanya,

Kenapa ada satu lilin sahaja?

Jawapan Bro : Sebab kita 1Malaysia.

Entah la, malas nak tanya kenapa ada sebatang. Tapi jawapan yang bro terima dari orang yang boleh bro percayai, “sebab bro nie anak sulong”

Ada sesiapa nak hadiahkan bro apa-apa x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Balik Malaysia Baru Dapat Sambut Birthday

  1. PerenLee

    Kenapa tak ada gambar ‘insan tersayang’ tu bro..

    1. Maaf…

      Memang tak boleh nk reveal di blog. Maaf ek, atas sebab-sebab tertentu n nak elakkan perkara yang tak baik berlaku.

  2. yee laaa org bz kan…so nk celebrate smpai x sempat…

    neway selamat ulang tahun yee bro..

    1. Tak de la bz mana pun.

      Cuma macam tak best je if sambut sorang-sorang huhu

      Thank beb

  3. Satu kejutan sudah nih. Nampak mata bermanik. ๐Ÿ™‚

    1. Memang agak terkejut pun… tue bukan manik, red eyes effect tue

  4. hahaha..sebab satu malaysia tu yang mahal jawapan tu.hahaha

    happy birthday to bro.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.amin

    1. Mahalkan jawapan bro tue kan ๐Ÿ™‚

      Thank Boni

  5. insan tersayang <—- cepat2 sikit he3..

  6. saya lah insan tersayang.
    he he he

    1. Amboi huhuhuu

      Nak jadi insan tersayang bro ek

  7. slmat hari lahir bro.. smoga panjang umur dan murah rezeki.. untungler, dpat sambut hari lahir.. siap dpat kek lg.. kita seumur hdup tak pernah merasa kek harijadi khas utk kita..

    1. Dalam hidup bro baru 3x merasai kek hari jadi khas untuk hari jadi sendiri ๐Ÿ™‚

  8. selamat hari jadi bro,
    lewat sikit

    1. Tak apa lewat pun ๐Ÿ™‚

  9. Wah.. Nak jugak kek.. Hehehe

  10. jay

    Bro nak hadiah??Jay hadiahkan bro sebuah doa je..Moga Allah panjangkan umur bro dan merahmati perjalanan hidup bro..aminn:)

  11. hidayah

    Bila dah sah nanti gambar kek sekali dengan yang tersayang tu la pulak Ye…?

Leave a Comment