Troll : Anak Saya Semakin Bijak Selepas Menggunakan Susu Ini


Dialog yang bro dengar dari salah seorang ibu yang menceritakan kebijaksanaan anaknya baru-baru ini.

Anak saya semakin bijak selepas saya memberinya susu ini.

Pinggan kotor yang saya letak didalam sinki, dicucikannya.

Ini mengembirakan saya.

Troll by Bro Framestone :

Anak saya semakin bijak selepas saya memberinya susu ini.

Pinggan kotor yang saya letak didalam sinki, semuanya dibuang kedalam tong sampah.

Anak saya mampu berfikir jauh seiring dengan zaman orang guna barang pakai buang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,277,789 total views, 3,278 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

26 responses to “Troll : Anak Saya Semakin Bijak Selepas Menggunakan Susu Ini”

  1. Anarm says:

    hahahaha.. memang bijak betul terus dibuang dalam tong sampah..

  2. akubiomed says:

    Kalau set pinggan PYREX pening mak lihat masuk tong sampah. 🙂

  3. deq noor says:

    hihi…. bijak jugak tu.. 😀

  4. aimaniman says:

    bijak anak bapak… mendahului zaman,.. tapi amalkan bumi hijau, pinggan polistrin/ kertas x baik punye..

  5. iAwani says:

    ..sekurang-kurangnya anak beliau bertindak sendiri tanpa disuruh, yang mana itu adalah langkah bijak juga namanya.

  6. ilasaleh says:

    anakno 2 buang botol vitagen pun dlm singki sabar jelah

  7. boni says:

    mendalam maksudnya ni..hehe

  8. sukacuka says:

    mls bagi anak minum susu lepas ni..hahaha

  9. mie says:

    pinggan kertas memang kena buang…
    ehehehhee

    • mak lagenda says:

      Hahahaha..betul tu mie! Dah pinggan pakai buang, musti la buang pas guna. Klu basuh pun tarak guna maaaa

  10. jay says:

    wah bijaknye..minum susu tu je terus jadi bijak ek??hehehe

  11. beliamuda says:

    Anak bro yang nombor berapa tu eh? Hehe~

  12. akhiyy says:

    hahaha..memang terbaik la pinggan pakai buang..

  13. Ada anak da bro ekkhh~ Hehehe 😀

  14. Mus says:

    minum susu apa pun…
    anak-anak kena didik dengan baik..

  15. aniely says:

    jap soalan panas ” ade kajian ker?” sebagai bukti

  16. kak ina kl says:

    tak juga..anak akak bijak minum susu ibu dan susu murah ajer..biasalah nak promosi kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge