17,148,219 total views, 3,608 views today

Troll : Anak Saya Semakin Bijak Selepas Menggunakan Susu Ini

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Dialog yang bro dengar dari salah seorang ibu yang menceritakan kebijaksanaan anaknya baru-baru ini.

Anak saya semakin bijak selepas saya memberinya susu ini.

Pinggan kotor yang saya letak didalam sinki, dicucikannya.

Ini mengembirakan saya.

Troll by Bro Framestone :

Anak saya semakin bijak selepas saya memberinya susu ini.

Pinggan kotor yang saya letak didalam sinki, semuanya dibuang kedalam tong sampah.

Anak saya mampu berfikir jauh seiring dengan zaman orang guna barang pakai buang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 thoughts on “Troll : Anak Saya Semakin Bijak Selepas Menggunakan Susu Ini

  1. hahahaha.. memang bijak betul terus dibuang dalam tong sampah..

    1. Memang bijak sebab dia tahu buang dalam tong sampah.

      Kalau buang dekat tempat lain macam mane pula kan ๐Ÿ™‚

  2. Kalau set pinggan PYREX pening mak lihat masuk tong sampah. ๐Ÿ™‚

    1. Mahu tak pening…

      Kalau dia buat jadi piring terbag macam mana pula ek?

  3. hihi…. bijak jugak tu.. ๐Ÿ˜€

    1. Terlebih bijak….

      Rasanya anak Deq Noor pun macam bijak juga.. like mother like son.. ke macam ayahnye.. ๐Ÿ™‚

      eh siapa ayahnye ek

  4. bijak anak bapak… mendahului zaman,.. tapi amalkan bumi hijau, pinggan polistrin/ kertas x baik punye..

  5. iAwani

    ..sekurang-kurangnya anak beliau bertindak sendiri tanpa disuruh, yang mana itu adalah langkah bijak juga namanya.

  6. anakno 2 buang botol vitagen pun dlm singki sabar jelah

    1. selamat dalam sinki.. kalau dalam lubang jamban macam mane.. ?

      mahu tersumbat dibuatnye

  7. mendalam maksudnya ni..hehe

    1. Biar mendalam.. Baru troll namanya

  8. mls bagi anak minum susu lepas ni..hahaha

  9. pinggan kertas memang kena buang…
    ehehehhee

    1. mak lagenda

      Hahahaha..betul tu mie! Dah pinggan pakai buang, musti la buang pas guna. Klu basuh pun tarak guna maaaa

  10. jay

    wah bijaknye..minum susu tu je terus jadi bijak ek??hehehe

  11. Anak bro yang nombor berapa tu eh? Hehe~

    1. Anak dalam imaginasi bro je.. belum terkeluar lagi

  12. hahaha..memang terbaik la pinggan pakai buang..

  13. Ada anak da bro ekkhh~ Hehehe ๐Ÿ˜€

  14. minum susu apa pun…
    anak-anak kena didik dengan baik..

  15. jap soalan panas ” ade kajian ker?” sebagai bukti

    1. He..23x ini jawapan dari salah seorang ibu yang ditemubual…

      Saja je nak troll balik apa yang dia cakap

  16. tak juga..anak akak bijak minum susu ibu dan susu murah ajer..biasalah nak promosi kan

Leave a Comment