You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Travel Blog – Mempromosikan DenaiHati Di Indonesia

17,437,195 total views, 1,050 views today

Travel Blog – Mempromosikan DenaiHati Di Indonesia

Terima kasih bro ucapkan kepada saudara DenaiHati kerana sudi bagi t-shirt DenaiHati kepada bro.

Tak pasal-pasal bro terpromosi DenaiHati di Indonesia.

Bicara Bro : Ada orang tanya bro

“Awat bro asik promote blog orang lain, tak nak buat t-shirt sendiri ke?”

Kalau buat pun belum tentu ada orang nak pakai + kalau ada pun sekali seumur hidup je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Travel Blog – Mempromosikan DenaiHati Di Indonesia

  1. Hari tu saya pakai tshirt ni..jalan kat kg baru..ada yang tegur dapat mana tshirt DH ni,saya jawab hanya orang2 terpilih sahaja he3…

  2. hehe, denaihati lebih dari sekadar blog, sudah banyak yang dimenanginya.. lepas ni bro pula keluarkan t-shirt sendiri

Leave a Reply

Top