You are here
Home > Bersama BroFramestone > Terima Kasih Kepada Rakan-Rakan Yang Sudi Wish Birthday Bro

17,442,406 total views, 1,617 views today

Terima Kasih Kepada Rakan-Rakan Yang Sudi Wish Birthday Bro

Terima kasih bro ucapkan kepada semua rakan dan kenalan bro didunia nyata mahupun di alam maya ini.

Terima kasih kerana sudi wish birthday pada bro.

Bro amat hargai sesangat.

Walaupun tahun ini bro sambut sorang-sorang diperantauan.

Insya’lah balik Malaysia nanti korang masih sempat untuk sambut dengan bro kan 🙂

Bro plan nak buat contest simple, dan hadiahnya = cendehati dari bro sepanjang berada di Indonesia

Bicara Bro : Tahun ini memang banyak yang wish. Di facebook, twitter tetapi yang sms hanya mak bro sorang je. Line celcom je boleh digunakan disini. Tapi tak ramai yang tahu no tue.

Tak sangka dapat wish dari rakan artis, dato’ dan orang besar-besar dalam kerajaan dan juga syarikat-syarikat tertentu.

Masih menanti wish dari rakan artis yang pernah hadir dalam hidup ini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Terima Kasih Kepada Rakan-Rakan Yang Sudi Wish Birthday Bro

  1. hepi belated birthday bro..Semoga bro dimurahkan rezeki,dipanjangkan umur,di limpahi rahmat dan semoga cepat2 kawin..amiin..:)

Leave a Reply

Top