You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Terima Kasih Kepada Blogger Yang Menjayakan Event Kawasaki

17,442,107 total views, 1,318 views today

Terima Kasih Kepada Blogger Yang Menjayakan Event Kawasaki

Terima kasih bro ucapkan kepada rakan blogger yang sudi turun ke event Kawasaki pagi tadi.

Kemudian bergegas ke KLCC untuk event Mothercare.

Memang terbaik la korang nie.

If ada mana-mana blogger berminat nak join mana-mana event (bagi blogger yang berada di sekitar KL) boleh roger bro dan mendaftar bawa Projek 100 Bloggers.

Insya’lah bro akan invite.

Tahniah pada rakan blogger yang memenangi cabutan bertuah tadi. Dengar cerita nak jual dalam RM400 kan.

Harga member tak boleh ke?

Bicara Bro : Minggu ini, merupakan minggu non-stop event pada bro.

Memang memenatkan tetapi berbaloi bagi bro πŸ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

48 thoughts on “Terima Kasih Kepada Blogger Yang Menjayakan Event Kawasaki

  1. Terima kasih kali ke 2 berpeluang dijemput menjayakan pembukaan pusat jualan dan servis Kawasaki. Kali ini Motorcross pula. Saya sebagai peminat jentera 2 motor berasa beruntung dapat melihat jentera berkenaan secara dekat. πŸ™‚

    1. Sama-sama… Kena rajin tegur bro la if nak dijemput lagi…

      If segan-segan agak susah sikit la beb…

      Takut terlopas pandang he..23x (boleh tak gitew)

  2. bro, tq utk invitation ni.. n alhamdulillah menang jaket. bro mmg nk beli ker? meh ahh sy bg harga member.. ehehee. klau bro x ajak, x berbau jaket ni.

    1. Amboi… Ok x pakai sambil bawa kereta huhuhu….

      harga kenkawan tue berapa ek..

      Untuk event kawasaki ini akan ada contest untuk blogger. nanti bro akan inform pasal contest ini

Leave a Reply

Top