You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Siapakah Gadis Berbaju Kuning Ini

17,443,652 total views, 2,863 views today

Siapakah Gadis Berbaju Kuning Ini

Ada tak sesiapa yang mengenali gadis berbaju kuning ini.

Bro bertembung dengannya semasa menghadiri Tweet Up Ipoh baru-baru ini.

Manis senyumannya.

Tajam jelingan matanya memandang bro.

Macam kenal, tapi macam tak kenal pun ada juga. Takut tersalah orang.

Rupanya iras-iras junior satu asrama bro (sekolah lelaki, asrama je campur dengan perempuan dari sekolah lain). Lagipun itu cerita berbelas tahun yang lalu.

Macam mana nak ingat.

Bicara Bro : Jeles juga tengok awek-awek junior satu asrama dulu sorang-sorang dah mendirikan rumah tangga.

Menyesal tak angkat satu.

Ada juga yang sudah berkahwin dengan junior lelaki asrama bro.

Dengar cerita, asrama bro dah tak amik pelajar perempuan. Hanya lelaki sahaja diletak di sana dan kesemuanya hanya budak sekolah bro iaitu SMK Anderson, Ipoh.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Siapakah Gadis Berbaju Kuning Ini

  1. bro..haha.Asrama ke asmara???cer baca balik.tp siyes macam Jay juga dulu.nyesal xrembat sorang awek junior.^-^

    1. bro xboleh nak agak… if die nie junior bro…

      maybe die xberani nak tegur bro..

      sebab masa di asrama.. bro memang garang n kurang ramah dengan budak perempuan

    2. Bro memang xde yang berani sangat nak usik termasuk senior selepas kes bro berlasah abg senior form 5 time bro form 1…

      abg senior paling gengster time tue he..23x

Leave a Reply

Top