You are here
Home > Travel Blog > Medan – Lokasi Ke-3 Travel Blog Bersama Air Asia

17,439,711 total views, 3,566 views today

Medan – Lokasi Ke-3 Travel Blog Bersama Air Asia

Bro dah selamat sampai ke destinasi ke-3 untuk travel blog bersama Air Asia iaitu Medan.

Ini merupakan destinasi bro yang terakhir selepas Jakarta & Bandung. Jumaat malam ini bro akan pulang ke Malaysia.

Kalau ikutkan next week akan ke Jogyakarta.

Tapi bro rasa tak larat nak buat direct tanpa rehat yang mencukupi.

Ini pun dah macam segmen Jalan-Jalan Cari Makan je. Pergi sana sini bro dok makan sahaja. So hasilnya korang boleh lihat pada bahagian perutnya.

Bro tengah risau.

Bukan risau pasal duit berjuta-juta yang bro bawa (bawa rupiah je) Tapi risau tentang kesihatan bro.

Tekanan darah bro naik mendadak.

Risau kena tahan dekat hospital sini pula. Dah tak larat kena tahan dekat wad. Dekat Malaysia pun tak tahan. Ini kan pula dekat negara orang.

Ok, bro nak lelap kejab.

Penat flight awal pagi tadi tak hilang lagi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Medan – Lokasi Ke-3 Travel Blog Bersama Air Asia

    1. macam artis ek…

      ade member artis bro berada di joygakarta minggu nie.

      dia ingat bro ada berdekatan. boleh mengeteh sama katanya.

      bro cakap, tunggu bro turun rumah dia dekat pahang la baru best mengeteh sambil perkena patin masak tempoyak

    1. jogging adalah satu aktiviti yang bro suka tapi dah bertahun dilupakan he..23x

      gym?

      ada orang cakap, kalau bro masuk gym. habis la perempuan, semuanya tertarik he..23x (orang kata, bukan bro kata)

Leave a Reply

Top