You are here
Home > Bersama BroFramestone > Makan Tengahari Bersama Blogger Yang Comel – Isabellakuan

17,438,779 total views, 2,634 views today

Makan Tengahari Bersama Blogger Yang Comel – Isabellakuan

Baru-baru ini bro lunch di area Bangsar. Lokasi dirahsiakan, nanti port rahsia bro akan terbongkar.

Sambil menunggu makanan sampai, bro termenung sendiri. Merenung masa depan dan melayan orkestra di dalam perut.

Sekali mata bro terpaku pada seseorang yang baru melangkah masuk.

Wow….!!! Cantik dan menarik orangnya. Tetapi mukanya agak familiar. Eh adakah dia, gadis yang pernah bro kenali?

“Eh, awak nie blogger kan?” tanya dia kepada bro.

“Ye, saya blogger. Awak nie….. Blogger juga kan. Muka agak familiar” balas bro.

“I’m Isabella, U can call me Bell” dia memperkenalkan diri.

“Oh..!! Nice name. I’m Bro Framestone, just call me Bro” bro pun memperkenalkan diri.

“Awak sorang ke? If sorang, boleh juga I temankan U” Bro tawarkan diri menemaninya.

“Sure” respon positif dari dia.

Wow…!! Tak sangka dapat lunch bersama blogger yang agak famous Isabellakuan.com

Order minuman pun dalam sepasang gelas berbentuk kasut but.

Sebelum balik,

Kami sempat berjalan sekitar Bangsar. Singgah kejab membasahi tekak.

Bicara Bro : Jangan jadi blogger yang kera sombong.

Kenalilah rakan-rakan blogger yang lain. Luaskan pandangan dan network anda. Insya’lah anda mampu menjadi blogger yang disegani bukan dalam kelompak anda sahaja.

Mungkin sampai ke luar negara.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Makan Tengahari Bersama Blogger Yang Comel – Isabellakuan

    1. Ok la tue jadi bahan dalam komen…

      Kalau jadi bahan dalam masakan, macam mana…?? Sekali masak habis di makan he..23x

      blogger hensem? Siapa ek? Bro kenal blogger comel je

Leave a Reply

Top